; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bănică e invitata lui Negru la “Cu banii jos”

07 February 2013

Andreea Bănică vine în această seară la “Cu banii jos”. Invitată în emisiunea lui Dan Negru, difuzată diseară, de la 20.30, la Antena 1, Andreea a povestit cum reuşea soţul ei să se scuze de fiecare dată când întârzia la ore. Cei doi sunt împreună încă de pe băncile liceului, aşa că au amintiri frumoase din acea perioadă.

“Dirigintele lui Lucian era şi proful meu de mate şi, întâmplător, vecinul meu. De fiecare dată când Lucian întârzia, domnul profesor Constantinescu îl trimitea să mă aducă pe mine să îi cânt ceva şi abia apoi în primea la ore”, a povestit amuzată Andreea Bănică.

Frumoasa cântăreaţă a dezvăluit o dorinţă ascunsă. Ea a recunoscut că şi-ar dori tare mult să se întoarcă în timp, pentru a mai petrece măcar o singură zi la liceu. A mărturisit asta după ce Dan Negru a pus-o în faţa mai multor întrebări de cultură generală ce i-au trezit amintiri din perioada adolescenţei.

Pentru cel de-al doilea sezon al quiz-show-ului “Cu banii jos”, Andreea a venit însoţită de sora ei, Ramona. Dan Negru nu şi-a putut ascunde uimirea în momentul în care le-a întâlnit în culise: „Dumnezeule, semănaţi îngrozitor!'.

Cum se vor descurca blondele, rãmâne de vãzut diseară, de la 20:30, în cel mai nou episod „Cu banii jos', la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare