Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care a ales ca fiica ei să muncească la 14 ani. Cântăreața are un set strict de reguli

Andreea Bănică a dezvăluit motivul pentru care a ales ca fiica ei să muncească la 14 ani. Cântăreața are un set strict de reguli
21

de Cristina Țapu,

Andreea Bănică este o mamă foarte implicată și dorește ca cei doi copii ai săi să fie obișnuiți cu munca de la o vârstă fragedă. În plus, vedeta consideră că este necesar ca ei să fie implicați în afacerea familiei, un hotel pe care cuplul Bănică-Mitrea îl deține pe litoralul românesc și care este foarte apreciat de către turiști.

Motivul pentru care Andreea Bănică și-a retras fiica de la dansuri, deși ea avea rezultate foarte bune

Într-un interviu acordat pentru Ego.ro, Andreea Bănică și fiica sa, Sofia au vorbit despre familie, dar și despre motivul pentu care Andreea a retras-o pe adolescentă de la concursurile de dans, deși aceasta obținea multe premii.

Ce-sfatrui-ii-da-Andreea-Banica-fiicei-sale-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Sofia a făcut dansuri până la vârsta de 9 ani, însă Andreea a decis să o retragă pentru că fata era foarte competitivă și perfecționistă și acorda mult prea mult timp antrenamentelor. Ceea ce ar fi trebuit să fie o activitate distractivă se transformase în ceva foarte solicitant, susține Andreea. Sofia este de altă părere, însă și nu-i dă dreptate mamei sale.

„Chiar are mai multe premii decât mine. Dar am retras-o pentru simplul fapt că avea foarte multe ticuri. Își dorea să fie foarte bună și la școală, și la dansuri. Și atunci nu înțelegeam ce se întâmplă cu ea. Am tot stat, am tot stat, m-am gândit și, la un moment dat, i-am propus să facem o mică pauză. Așa am luat-o. Cu vrăjeală”, a declarat Andreea Bănică.

Sofia va munci vara viitoare la hotelul de pe litoral al părinților

În plus, Andreea a dezvăluit și care este motivul pentru care fiica sa va munci vara viitoare la hotelul pe care ea și Lucian Mitrea îl deține într-o stațiune de pe litoralul românesc.

„În vacanța de vară o să fie și ea câteva ore pe acolo, să învețe lucruri, pentru că un om deștept trebuie să treacă prin foarte multe experiențe în timp. Ca să poți să ajungi la un nivel și să poți să ridici un business de genul acesta, clar trebuie să treci prin niște experiențe. Și atunci trebuie să vadă și ea despre ce este vorba. Îți dai seama că nu las greul pe umerii ei. Doar că o luăm cu noi pe acolo să vadă cum este treaba ta”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul aceluiași interviu.

Andreea Bănică, anunț după 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea. „Ăștia suntem noi”. De ce nu mai poartă verigheteleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 21

Andreea Bănică și Lucian Mitrea dețin propriul hotel în Eforie Nord. Turiștii s-au cazat în număr ridicat aici, în ciuda faptului că prețurile nu sunt deloc de neglijat. O singură noapte de cazare într-un studio, în timpul lunii iulie, poate ajunge la peste 600 de lei. Dacă vorbim despre prețurile pentru un apartament, atunci suma crește considerabil, iar turiștii trebuie să scoată din buzunar mai bine de 2.000 de lei pentru două nopți.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu din perioada liceului

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună din perioada liceului, dar au devenit oficial soț și soție în anul 2008.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în perioada liceului, atunci când solista era în clasa a X-a, iar Lucian în clasa a IX-a. S-au căsătorit în anul 2008, iar împreună au doi copii minunați. Din relația lor nu au lipsit conflictele, însă de fiecare dată cei doi au găsit o modalitate de a se înțelege și sprijini reciproc, iar povestea lor de dragoste poate să fie un exemplu pentru cei din jur.

Sursă foto: Instagram Andreea Bănică

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton