Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică, un detaliu neștiut despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce a făcut pentru a-și salva relația. „Ne puteam strica familia”

Andreea Bănică, un detaliu neștiut despre căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce a făcut pentru a-și salva relația. „Ne puteam strica familia”
12

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică a fost nevoită să ia o decizie importantă pentru ca relația ei cu Lucian Mitrea să nu fie afectată de viața sa profesională. Cei doi sunt împreună încă din liceu și se bucură de o familie frumoasă. Artista și soțul ei au împreună doi copii, pe Sofia și Noah Andrei. 

Andreea Bănică, decizie pentru a-și salva relația 

Andreea Bănică formează un cuplu cu partenerul său, Lucian Mitrea, încă din liceu. În anul 2008, au devenit soț și soție și au împreună doi copii, pe Sofia și Andrei. A existat o vreme în care Andreea Bănică muncea enorm de mult. Timp de 10 ani s-a dedicat complet concertelor, până când a ajuns să se simtă foarte epuizată. Atunci ea a decis să angajeze un tour manager pentru ca alegerile profesionale să nu îi afecteze relația pe care o avea cu soțul ei, Lucian Mitrea, care este implicat în cariera artistei. 

„Nu știu cât de mult se știe, dar am fost un artist care a avut extrem de multe concerte, cântam de marți până duminică și la un moment dat eram obosită psihic și fizic, epuizată! Nu am avut vacanță 10 ani, nu am avut excursie, nu m-am dus la nicio zi onomastică, la niciun botez, la nicio nuntă! Vorbesc de trecut acum. Eram atât de obosită, o născusem pe Sofia. 

Îmi doream mult să stau acasă cu copilul, să mă ocup de ea, să nu fiu atât de departe! Am spus: „Gata, stop! Dacă tu nu înțelegi, o să iau eu decizia aceasta!”. Mi-a zis: „Nu, o lăsăm mai moale, mai puține concerte, mai puține evenimente. Nu mă mai ocup eu în această perioadă, hai să luăm un tour manager! Ne certăm prin el, nu ne mai certăm față în față acasă!”. 

Ne puteam strica familia oricând! Cred că am făcut cea mai bună alegere! Acum s-au schimbat lucrurile, îl am pe el ca manager și mai am un manager, Marius China. Am doi manageri, ei sunt foarte buni prieteni și totul este OK!” a dezvăluit Andreea Bănică, pentru ego.ro. 

Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, împreună de când erau adolescenți 

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut în perioada liceului, atunci când solista era în clasa a X-a, iar Lucian în clasa a IX-a. S-au căsătorit în anul 2008, iar împreună au doi copii minunați.  

Din relația lor nu au lipsit conflictele, însă de fiecare dată cei doi au găsit o modalitate de a se înțelege și sprijini reciproc, iar povestea lor de dragoste poate să fie un exemplu pentru cei din jur. 

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. 

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal.(…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, povestea Andreea Bănică, conform Click! 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton