Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică, ținta unui val de critici după o apariție surprinzătoare. Ce i-au reproșat fanii. „Te îmbraci vulgar”

Andreea Bănică, ținta unui val de critici după o apariție surprinzătoare. Ce i-au reproșat fanii. „Te îmbraci vulgar”
11

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică a reușit să fie din nou în centrul atenției după o apariție cât mai sexy. Artista, în vârstă de 46 de ani, nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare și să le arate fanilor ei cât de bine arată. Recent, ea s-a pozat pe pat, într-o ținută cât mai sumară, iar criticile nu au întâziat să apară, deși Andreea Bănică nu pare să acorde atenție gurilor rele.  

Andreea Bănică, o apariție provocatoare 

Andreea Bănică este într-o formă de zile mari. Artista are 46 de ani, încă fizicul ei demonstrează că vârsta este doar un număr. La câteva zile distanță după ce a urcat pe scenă și și-a etalat decolteul cu mișcări „jucăușe” în fața a mii de fani, fosta membră a trupei Blondy a atras din nou atenția fanilor ei.  

Andreea Bănică s-a îmbrăcat într-o ținută foarte sexy și s-a pozat în timp ce stătea pe pat. În descrierea imaginii, soția lui Lucian Mitrea a scris: „Cârcotași „e mulți”! Eu bine cu mine”, arătând că nu se lasă afectată de criticile celor din jur, potrivit libertatea.ro.  

Fanii ei au lăudat-o pentru modul în care arată, însă nici criticile nu au întârziat să apară.  

Nu știm ce vrei să demonstrezi, nu a zis nimeni ca nu arăți bine, te îmbraci doar vulgar”, „Andreea, auzi ce zice lumea! Îți închid ușile la biserică dacă te duci”, „Odată cu timpul ținem morțiș s-arătăm că suntem forever young”, „Nu, soro, nu suntem cârcotași, numai ca noi nu ne vindem pe 5€ ca tine”, „Nu ținem sa arătam, ci arătam cum putem fiecare, din câte mă știu, cam așa am fost mereu, ba acum mă plac mai mult decât la 23”, „Hai că le-ai ofticat pe alea care ziceau că ai îmbătrânit și-ți atârnă pielea #duşmaniiîmipoartăpică ….că n-au valoarea mea”, „Fără defecte! Ești mai mișto decât una de 20 ani”, sunt o parte dintre comentariile primite de Andreea Bănică. 

Andreea Bănică, o apariție provocatoare  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ce operații estetice are Andreea Bănică 

Sinceră atunci când discută cu fanii săi, Andreea a vorbit în trecut despre intervențiile estetice pe care le-a suferit pentru a ține la distanță trecerea anilor. Spre mirarea multora, vedeta nu a apelat de multe ori la abilitățile medicilor esteticieni. 

Andreea a trecut printr-o intervenție de septoplastie pentru a remedia problemele legate de deviația de sept care o împiedica să respire așa cum este normal. În plus, artista a decis să-și îndepărteze o aluniță de pe chip și recunoaște că trece pragul medicului estetician pentru mici proceduri care nu sunt invazive. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton