; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bănică, cel mai sexy jurat

24 March 2011

Andreea-banica-next-diva-euforiaAndreea Bănică nu a revenit doar pe micile ecrane, din 22 martie, în calitate de jurat în emisunea Next Diva 2' de la Euforia, ci speră să cucerească din nou topurile radiourilor de la noi cu cel mai recent single al ei care se numeşte scurt şi la obiect Sexy'.

Piesa a fost produsă de Play & Win şi lansată de ei iniţial online în urmă cu un an sub un alt nume. Nu a fost niciodată promovată ca single şi am hotărât împreună să o refacem. Băieţii mi-au spus că mi se potriveşte şi mie mi-a plăcut mult. Câteva părţi au rămas la fel, altele sunt complet noi', a spus Andreea.

Succes peste hotare

Andreea speră ca noua ei piesă să aibă succes şi în alte ţări din Europa aşa cum au avut şi piesele Samba' şi Love in Brazil'.

Piesele mele Samba' şi Love in Brazil' au mare succes afară şi sunt mândră de asta. Am lansat pe piaţă şi un album Best of' care cuprinde cele mai iubite melodii ale mele şi care a avut parte şi de o lansare în Bulgaria, unde am fost numită artista anului, iar Samba' cea mai difuzată piesă a anului 2010. Sunt bucuroasă să aflu că melodiile mele se difuzează în ţări precum Israel, Grecia, Albania, Cipru, Turcia, Slovacia, Pakistan. În martie, Love in Brazil' s-a lansat în Canada şi Benelux. Este o mare realizare pentru mine şi pot să spun că îmi doresc să cuceresc cât mai multe ţări', ne-a mărturisit cântăreaţa.

Tot ce-şi mai doreşte Andreea anul acesta din punct de vedere muzical este să scoată pe piaţă un album cu cântece pentru copii'. Din păcate, Andreea nu o să mai plece, în următoarea perioadă, într-o vacanţă. Între concerte, filmările la Next Diva 2' (unde alături de coregraful Tonkins şi Dan Silviu Boerescu încearcă să aleagă între 30 de pretendente la statutul de divă) şi fetiţa ei Sofia în vârstă de 1 an şi 9 luni nu mai are timp de nimic. Nu am timp de vacanţă pentru că programul meu este foarte încărcat. Îmi doresc să ajung în toate ţările unde voi fi chemată să cânt', ne-a zis ea.

Ascultaţi aici noul single al Andreei Bănică, Sexy':

http://www.youtube.com/watch?v=dcx1cH3sZtU

Credit foto: Edward Aninaru

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare