Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică, anunț după 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea. „Ăștia suntem noi”. De ce nu mai poartă verighetele

Andreea Bănică, anunț după 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea. „Ăștia suntem noi”. De ce nu mai poartă verighetele
6

de Andra Stana,

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit acum 15 ani, chiar de ziua de naștere a artistei. În mediul online, vedeta i-a făcut o urare specială partenerului ei. Interpreta a dezvăluit și motivul pentru care nu mai poartă verighetele.

Artista a postat pe Facebook două fotografii în care apare alături de soțul ei. Una este făcută de curând, iar cea de-a doua este de la cununia civilă, de acum 15 ani. Andreea Bănică și-a amintit că a purtat la eveniment o rochie roz. „La mulți ani, iubite! Facem 15 ani de căsnicie chiar azi de ziua mea, ideea ta să ne cununăm azi.

Andreea Bănică: „La mulți ani nouă, mie! Viață lungă și iubire îmi doresc”

Între timp tu ai pierdut verigheta, mie mi-a rămas mică. Da, noi ne potrivim, fiindcă ne iubim, da, da…! Îmi aduc aminte rochia cyclamen și cămașa ta roz, dar și mașina sport cu care m-ai dus la Constanța după cununie fix la un concert cu viteza luminii! M-am fript la picior. Ăștia suntem noi. La mulți ani nouă, mie! Viață lungă și iubire îmi doresc”, a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică, anunț după 15 ani de căsnicie cu Lucian Mitrea. „Ăștia suntem noi”. De ce nu mai poartă verigheteleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 30 de ani

Andreea Bănică și Lucian Mitrea, care sunt împreună încă din liceu, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani, iar nunta au organizat-o în anul 2008, scrie libertatea.ro.

Artista și soțul ei erau amândoi în clasa a IX-a atuni când s-au cunoscut, la Balul bobocilor. Multă lume se întreabă deja de ani buni care este secretul căsniciei lor fericite. Într-un interviu pentru Fanatik, Andreea Bănică a vorbit despre mariajul cu Lucian Mitrea.

Am văzut că deja este o modă, gata, nu ne mai înţelegem astăzi, mâine ne despărţim. Nu e chiar aşa, trebuie să cântăreşti foarte bine lucrurile astea şi să pui practic pe foaie care sunt lucrurile cele mai importante, care sunt lucrurile bune şi care cele rele şi dacă lucrurile bune primează, nu are sens să faci un astfel de pas. Doar că sunt oameni care nu acceptă să aibă nici certuri, să aibă nişte contraziceri, noi ne înţelegem din multe puncte de vedere, chiar dacă ne certăm acum, peste ceva timp ne împăcăm.

„Noi ne iubim, ne pupăm în fiecare zi, nu există zi să treacă fără să ne pupăm”

Nu ştiu cum am reuşit, aşa a fost să fie la noi, fiecare om are un destin, aşa a fost să fie pentru noi până acum. Nu există un secret, că toată lumea ne întreabă. Noi ne iubim, ne pupăm în fiecare zi, nu există zi să treacă fără să ne pupăm şi dacă nu ne-am pupat într-o zi înseamnă că e ceva. Am văzut foarte multe relaţii care s-au destrămat în urma apariţiei unui copil. Un copil nu trebuie să te despartă, ci din contră, trebuie să te unească.

Nu pot să zic că la noi e totul roz, ne contrazicem zilnic pe aceleaşi teme, cele cu şi despre copii, însă ajungem la un consens la un moment dat, pentru că ne dăm seama că asta este cel mai important, ca noi să fim sănătoşi şi să ne creştem copiii în continuare”.

Andreea Bănică, apariție de senzație în costum de baie

Andreea Bănică împlinește 45 de ani la sfârșitul lunii iunie, însă este într-o formă de zile mari și are un corp de invidiat. 

În luna mai, Andreea Bănică s-a bucurat de clipe de relaxare pe litoralul românesc. Artista nu s-a lăsat intimidată de vremea destul de capricioasă și a intrat în mare. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Andreea Bănică este mândră de corpul ei. „Reclama unui corp neatins de bisturiu până azi, cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani”, a scris pe rețelele sociale.

Fanii artistei au reacționat și au lăudat-o pentru apariția ei. „Arăți mult prea bine, având în vedere că ai trecut prin două sarcini și ești naturală. Și ce dacă îți sar sânii, oricum îi ai mari și e normal să sară, doar sunt naturali”, „Atenție: imagini care vă pot afecta emoțional: o femeie frumoasă și un corp natural!”, „Foarte bine că încurajezi naturalețea și ca toată lumea să își iubească corpul, să ne simțim bine în pielea noastră” sau „Altele își fac operații să arate așa”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor artistei.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton