Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bănică a dezvăluit ce planuri are de Paște. Anul acesta va fi diferit. „Vai de mama noastră ce ne așteaptă”

Andreea Bănică a dezvăluit ce planuri are de Paște. Anul acesta va fi diferit. „Vai de mama noastră ce ne așteaptă”
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. Pe lângă cariera de succes, ea are și o familie superbă, fiind împlinită și pe plan personal. Așadar, își dorește ca sărbătorile să le petreacă alături de cei dragi. Recent, Andreea Bănică a dezvăluit ce planuri are de Paște.

Ce planuri are de Paște Andreea Bănică

Andreea Bănică a dezvăluit ce planuri are de Paște. Cert este că artista își dorește să sărbătorească alături de familia ei. Ea a povestit că vor merge la Eforie, unde este locul ei natal și vor face pregătiri până în cel mai mic amănunt.

A venit sezonul Paștelui. Vai de mama noastră ce ne așteaptă! Trebuie să înroșim ouăle și fiecare copil vrea în felul lui să facă asta, să le măzgălească, să le spargă. Anul acesta vom merge la Eforie, deoarece este atfel decât în București. Nu știu de ce este așa, probabil că este locul meu natal și este liniște, nu nebunie de sezon”, a povestit Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

Andreea-Banica-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Totuși, Andreea Bănică nu poate renunța la activitatea ei, așa că, în seara de Înviere, ea va avea un concert în Bulgaria. Totuși, artista speră că va ajunge la timp, pentru a merge măcar de dimineață la Biserică.

Eu nu cred că voi ajunge la biserică pentru că voi cânta în Bulgaria. Este o fericire mare pentru mine și se pare că m-au chemat bulgarii să le cânt. Pe 23 seara cânt, dar mă întorc în noaptea aceea și poate ajung totuși la biserică dimineață, măcat atunci”, a mai spus artista.

Andreea Bănică și familia ei se vor pregăti cu preparate speciale Sărbătorilor Pascale. Ea spune că o va lăsa pe soacra ei să gătească, iar ea și copii se vor ocupa de curățenia generală.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton