Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan are planuri mari vara aceasta alături de Victor Cornea: „Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc”

Andreea Bălan are planuri mari vara aceasta alături de Victor Cornea: „Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc”
19

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, însă povestea lor de dragoste se desfășoară cu pași repezi, așadar nu este exclus ca artista să îmbrace curând rochia de mireasă. Iată ce planuri are Andreea Bălan vara aceasta. Desigur, așa cum era de alteptat, programul său îl include și pe Victor Cornea.

Andreea Bălan și Victor Cornea sărbătoresc un an de relație

Andreea Bălan se pregătește pentru o vară plină de evenimente. Pe 23 iunie, când va împlini 40 de ani, artista are programat un concert lângă Buzău. După acest eveniment, Andreea va pleca la Wimbledon pentru a-l susține pe iubitul său tenismen, urmând apoi o vacanță alături de fetele sale și de mama sa.

„Da, pe 23 iunie am concert lângă Buzău. Vacanțele mele sunt atunci când plec cu Victor la turnee, pentru că el pleacă tot timpul de acasă și câteodată când sunt liberă, pot să-l însoțesc. Am fost acum la Roland Garros și imediat după ziua mea plec la Wimbledon, deci am niște vacanțe, ce să zic, nu mai trebuie să plec în nicio vacanță. Plec în Dubai cu fetițele și cu mama”, a povestit artista, conform Ciao.

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă. (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Iunie este luna în care Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea anul trecut. Deși amândoi au programe extrem de aglomerate, reușesc întotdeauna să își facă timp pentru a fi împreună, iar Andreea susține că traversează cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

„Liniște și pace. Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc, pentru că atunci când ești mai tânăr poate și tu ai niște probleme nerezolvate și celălalt și vă întâlniți undeva și ies scântei. Cu cât înaintezi în vârstă te liniștești, te calmezi, te repari tu pe tine și uite că întâlnești o iubire care curge și e foarte frumoasă și liniștitoare”, a povestit artista.

Andreea Bălan nu exclude să îmbrace din nou rochia de mireasă

De un an, cântăreața Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de iubire cu jucătorul de tenis Victor Cornea. Artista îl însoțește la toate turneele importante și la diverse evenimente, fiind astfel de nedespărțit. În plus, el s-a mutat deja în casa Andreei și locuiește împreună cu fetițele ei.

Ella și Clara s-au obișnuit cu prezența lui, iar în fotografiile pe care Andreea le distribuie pe rețelele de socializare, micuțele sunt adesea văzute în brațele lui, jucându-se sau desfășurând diverse activități. 

Andreea este foarte împlinită alături de sportiv și ia în calcul să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Vedeta știe cum ar trebui să decurgă ziua nunții și susține că, de data aceasta, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Andreea a declarat că nu și-ar mai dori o nuntă grandioasă, precum a fost cea cu George Burcea.

Sursă foto:

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton