Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și Victor Cornea, pas extrem de important în relația lor. Jucătorul de tenis a confirmat. „Faptele vorbesc de la sine”

Andreea Bălan și Victor Cornea, pas extrem de important în relația lor. Jucătorul de tenis a confirmat. „Faptele vorbesc de la sine”
17

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și Victor Cornea au o relație de câteva luni, dar deja au făcut un pas extrem de important. După ce a confirmat că are un fiu dintr-o relație anterioară, jucătorul de tenis a recunoscut că el și artista au trecut la un nivel superior al relației lor.  

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au mutat împreună 

Lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între Andreea Bălan și Victor Cornea. Artista și jucătorul de tenis s-au mutat deja împreună, după doar câteva luni. Victor Cornea s-a mutat în casa iubitei sale, unde aceasta locuiește și cu mama ei și cu cele două fetițe pe care le are din relația cu George Burcea: Ella și Clara.  

Victor Cornea a confirmat faptul că s-a mutat împreună cu iubita lui. „Da, vă mulțumesc mult pentru dreptul la opinie. Sunt convins ca pozele si faptele vorbesc de la sine si am încredere că totul este și va fi foarte bine”, a declarat el pentru cancan.ro.  

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un copil  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Cât costă casa pe care o are Andreea Bălan 

Nu demult, Andreea Bălan a făcut turul casei. Artista le-a prezentat fanilor ei de pe Tik-Tok cum arată casa ei. Ea a spus și cât costă o astfel de locuință. Aceasta a mărturisit că 850.000 de euro ar costa casa ei. Vedeta locuiește în Pipera. 

„Nu plătesc chirie în București. Am casa mea. Ținând cont că este zona foarte bună, casa e foarte mare… În Pipera. Cred că în jur de 850.000 de euro. (…) Are 340 de metri pătrați, pe un teren de 500 de metri pătrați și are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare. A fost construită ca și duplex inițial, însă acum este o casă mare”, a făcut Andreea Bălan prezentarea casei.   

Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea 

Andreea Bălan radiază de fericire de când a apărut Victor Cornea în viața ei. Jucătorul de tenis are grijă să îi aducă zâmbetul pe buze iubitei sale și chiar le-a cunoscut și pe fetițele artistei, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă.

La un moment dat, artista a fost invitată la „Xtra Night Show”, emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, unde a vorbit despre cum a început relația dintre ea și jucătorul de tenis. Totul a pornit de la un simplu mesaj pe Instagram.  

Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ”Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ”Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton