; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George burcea si andreea balan

Andreea Bălan și George Burcea fac nuntă și botez în toamnă

27 June 2019

Cântăreața Andreea Bălan a dezvăluit în premieră în cadrul vlogului său  lucrurile neștiute despre căsătoria ei cu George Burcea, care a avut loc în America. Actul de căsătorie nu ar fi valabil. Vedeta și partenerul ei de viață au anunțat că fac nuntă anul acesta, în septembrie. 

„După ce ne-am întors din sunset Beach toți prietenii și rudele ne-au certat și ne-au întrebat de ce nu au fost invitați la această ceremonie. Ulterior a apărut și al doilea copil, iar cât am fost în spital  și am avut acele trei intervenții am avut o revelație! George a fost alături de mine mereu și mă iubește foarte mult și m-am gândit ca acum să ne unim destinele și în România atât  pentru noi, cât și pentru copii și familiile noastre. Vom face o petrecere mare și fumoasă pentru toți prietenii. Trebuie să mă apuc de organizat„, a specificat Andreea Bălan.

George a dezvăluit că vor face nunta în același timp cu botezul mezinei familei, Clara. 

„O dată cu botezul Clarei care va avea loc spre toamnă, vom face și nunta. Pe 15 septembrie vom face și nunta', a spus George Burcea. 

 

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea in luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare