Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan a încheiat procesele cu George Burcea. La ce decizie au ajuns de dragul fetițelor pe care le au împreună

Andreea Bălan a încheiat procesele cu George Burcea. La ce decizie au ajuns de dragul fetițelor pe care le au împreună
15

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan și fostul său soț, actorul George Burcea, au ajuns la o înțelegere de dragul fiicelor pe care le au împreună, după zeci de acuzații pe care și le-au adus reciproc. Iată ce relație există acum între ei și cum se înțeleg.

Andreea Bălan a încheiat procesele cu George Burcea

Andreea Bălan a acordat un interviu revistei Viva!, în care a vorbit despre planurile pentru sărbători, dar și despre relația pe care o are în prezent. În plus, artista a menționat că procesele în care era implicată cu fostul său soț au ajuns la final. Cei doi au luat o decizie pe care o respectă, de dragul fiicelor pe care le au împreună.

george-burcea-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Întrebată dacă George Burcea plătește pensie alimentară celor două fiice, Andreea a declarat: „Am stabilit că nu mai vorbim unul despre celălalt și gata. Așa am stabilit. E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre”.

În prezent, Andreea Bălan formează un cuplu alături de sportivul Victor Cornea, iar relația lor evoluează cu pași repezi. Cei doi și-au cunoscut familiile, iar copiii pe care-i au din relațiile anterioare petrec mult timp împreună și se comportă precum frații. Menționăm că și Victor Cornea are un băiat de aproximativ 10 ani dintr-o relație anterioară celei cu Andreea.

Cât despre George Burcea, el a decis să acorde o nouă șansă relației sale cu fosta prezentatoare Viviana Sposub, deși termenii împăcării nu ar fi fost deloc ușori de acceptat.

George Burcea și Viviana Sposub au decis să mai dea o șansă relației lor

De altfel, fostul soț al Andreei Bălan ar fi vrut de mai multe ori să se împace cu iubita lui, însă Viviana nu a mai acceptat să îi mai dea o șansă. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat la finalul anului trecut și au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Viviana Sposub a confirmat că s-a împăcat cu George Burcea  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Condițiile împăcării au fost trasate de Viviana, iar cerințele acesteia au fost unele cât se poate de clare, conform unui apropiat al cuplului.

„Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat. Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe. George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt” au declarat surse apropiate cuplului pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram George Burcea – Viviana Sposub

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton