Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, moment emoționant pe scena de la Sala Palatului. A făcut pace cu tatăl ei după ani întregi plini de conflicte

Andreea Bălan, moment emoționant pe scena de la Sala Palatului. A făcut pace cu tatăl ei după ani întregi plini de conflicte
18

de Cristina Țapu,

Momente pline de emoție în timpul celui mai recent susținut de Andreea Bălan. Artista a oferit fanilor un concert pe care nu-l vor uita prea curând, precum și clipe pline de sentimente.

Andreea Bălan și Săndel Bălan au urcat împreună pe scena de la Sala Palatului

Momente emoționante pentru Andreea Bălan și tatăl ei! Artista a creat o amintire de neuitat pe scena Sălii Palatului, în cadrul concertului său grandios de pe 16 octombrie, surprinzând publicul nu doar cu un spectacol impresionant, ci și cu un gest memorabil.

andreea balan 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

În fața unei săli pline, artista i-a surprins pe toți cei prezenți când l-a invitat pe scenă pe tatăl ei, Săndel Bălan. Andreea a dezvăluit că l-a iertat complet după o perioadă de tensiune în care nu au comunicat și au evitat să interacționeze unul cu celălalt. Publicul a simțit profund legătura specială dintre cei doi, având în vedere că Săndel Bălan a avut un rol esențial în primii pași ai fiicei sale în lumea muzicii. Emoțiile au atins apogeul atunci când Andreea a mărturisit că a reușit să-și ierte trecutul și să îmbrățișeze un nou început, închizând astfel un capitol care i-a provocat multă durerea de-a lungul timpului.

„Dragii mei, urmează acum cel mai greu moment din acest show. Pentru că este momentul care mă vindecă pe mine în totalitate. Un moment despre iertare, și nu orice iertare, că noi mai zicem: te-am iertat, dar trebuie să iertăm cu toată ființa și să iubim, și să dorim binele tuturor, pentru că doar prin iertare și iubire putem să fim împliniți cu adevărat. Indiferent de greșeli, de tot ceea ce se întâmplă, trebuie să iertăm și să iubim necondiționat pentru că toți suntem unul și unul suntem toți și toți venim din același loc, din Dumnezeu.

Așa că pentru mine este cel mai greu moment, este momentul meu vindecător. Doamnelor și domnilor, aplauze pentru tatăl meu, Săndel Bălan!”, a spus Andreea Bălan, înainte ca tatăl ei să urce pe scenă alături de ea.

Andreea Bălan a renunțat la colaborarea cu Antena 1

După o perioadă de 12 ani, în care a făcut parte din juriul „Te cunosc de undeva!” vreme de 19 sezoane, colaborarea între transforming show-ul de la Antena 1 şi Andreea Bălan a ajuns la final. Artista îşi va concentra atenţia pe proiectele personale şi viaţa de familie în perioada următoare.

Cum reușește Andreea Bălan să se mențină în formă. (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 18

Motivul pentru care Andreea Bălan a părăsit juriul nu a fost făcut public, iar în presă există mai multe speculații privind elementele care au contribuit la întreruperea colaborării dintre Andreea și Antena 1 după mai bine de un deceniu.

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea după un scandal îndelungat

Andreea este foarte împlinită alături de sportiv și ia în calcul să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă, deși nu își face planuri concrete de nuntă. Vedeta știe cum ar trebui să decurgă ziua nunții și susține că, de data aceasta, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Andreea a declarat că nu și-ar mai dori o nuntă grandioasă, precum a fost cea cu George Burcea.

Ce crede George Burcea despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 18

Artista a recunoscut că, în conflictul cu tatăl fiicelor sale (actorul George Burcea) a fost condusă de ego și nu era dispusă să facă compromisuri. Cu toate acestea, după ce au făcut pace și au pus capăt disputelor legale, Andreea a simțit o eliberare de energia negativă acumulată.  Cei doi încearcă să colaboreze pentru binele fiicelor lor, Ella și Clara. Artista declară că George Burcea este fericit că ea are acum o relație sănătoasă și că Victor Cornea e prezent în viața fetițelor.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton