; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan şi a botezat fetiţa (8)

Andreea Bălan şi-a botezat fetiţa: „Sunt foarte emoţionată şi fericită!”

24 April 2017

Sâmbătă, 22 aprilie, Andreea Bălan (32 de ani) şi-a botezat fetiţa, pe Ella Maya, de aproape şase luni. După ceremonia de creştinare de la Parohia Doamna Oltea din Bucureşti, jurata de la „Te cunosc de undeva!' (emisiune difuzată sâmbăta de Antena 1) a avut o petrecere discretă la Palatul Bragadiru din Bucureşti.

Printre invitaţii cântăreţei s-au numărat Ozana Barabancea, Andreea Antonescu, Petrișor Ruge şi George (ex Jorge). În afară de botezul micuţei, Andreea a mai sărbătorit şi ziua de nume a soţului ei, George Burcea.

 Vezi galeria foto >

„Sunt foarte emoţionată şi fericită! Vă pup de la petrecerea de botez a îngeraşului nostru, Ella Maya! A fost foarte emoţionant momentul tortului deoarece figurinele ne reprezentau pe noi, nasii şi pe Jack şi Billy (n.r. – Cei doi căţei), toată familia, aceasta fiind tematica botezului. De asemenea, a fost delicios!', a declarat Andreea pe Facebook, unde a urcat mai mai multe poze de la eveniment.

După care a continuat cu mulţumirile:

„Mulţumesc mult, Athena Philip, pentru că eşti alături de mine şi îmi faci cele mai frumoase rochiţe, atât la „Te cunosc de undeva!', cât şi la evenimentele speciale din viaţa mea. M-am simţit minunat în rochiţele pe care le-am purtat la botez'.

Andreea Bălan s-a măritat, pe 23 martie, cu actorul George Burcea (29 de ani), tatăl fiicei sale. Ceremonia a fost una simplă şi a avut loc la pe o plajă din Malibu, California, alături fiindu-le doar naşii. În cele două săptămâni cât au stat în SUA, în afară de nunta de pe plajă, Andreea şi George au vizitat numeroase obiective şi au umplut reţelele de socializare cu poze.  

Sursa foto: https://www.facebook.com/AndreeaBalan

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare