; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Balan

Andreea Bălan se distrează cu familia în Mauritius. Primele imagini din vacanță

06 January 2020

Sezonul vacanțelor abia acum începe pentru artiștii care au muncit chiar și în noaptea dintre ani. Este și cazul Andreei Bălan, care după concertele susținute de Revelion în Piața Constituției și pe Valea Prahovei, în Sinaia, a făcut bagajele și a plecat în vacanță alătui de soț și copii. 

Drumul către soare nu a fost unul ușor, având în vedere că artista a ales drept destinație insula Mauritius.  Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe Instagram faptul că nu a reușit să se odihnească în avion, mai cu seamă că drumul a durat 20 de ore: 

„După un drum de 20 de ore în care nu am dormit deloc cu Clarita în brațe, după ce am despachetat 5 geamantane, dormit câteva ore, apoi călcat, apoi făcut ordine după copii, și după ce am intrat în apă cu Ella, uscat și aranjat, mi-am pus fața de divă și am reușit să fac și eu niște poze. E grea viața de divă', a spus Andreea Bălan.

 
 Vezi galeria foto >

Andreea Bălan și George Burcea sunt într-o relație de mai bine de patru ani, iar cei doi au împreună două fiice. Anul trecut, pe data de 15 septembrie, Andreea s-a căsătorit religios cu partenerul ei și în aceeași zi a avut loc și botezul fetiței lor, Clara.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare