Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, schimbare radicală de look pentru premiera „Te cunosc de undeva 2024”, sezonul 20. „Mi-am dorit să mă transform”

Andreea Bălan, schimbare radicală de look pentru premiera „Te cunosc de undeva 2024”, sezonul 20. „Mi-am dorit să mă transform”
21

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan și-a făcut o schimbare de look pentru premiera sezonul 20 „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1. Artista spune că și-a dorit să se transforme și ea, dat fiind conceptul emisiunii. „Am ales un look à la Jessica Rabbit!” a declarat Andreea Bălan.  

Andreea Bălan, schimbare de look pentru „Te cunosc de undeva”, sezonul 20 

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, „Te cunosc de undeva!”, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sâmbăta aceasta, de la 20.00. Printre cei cuprinşi de magia transformărilor se va număra de această dată şi jurata Andreea Bălan, care a hotărât să îi surprindă pe telespectatori cu o schimbare de look, chiar la premiera transforming show-ului.  

Am aşteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare Te cunosc de undeva!. Şi pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă „transform” şi eu puţin, aşa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care punctează coregrafia.  

Andreea Bălan, schimbare de look pentru „Te cunosc de undeva”, sezonul 20  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

8 echipe de artişti au spus „Da” spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.   

Motivul pentru care Andreea Bălan poartă numele lui Victor Cornea 

De aproximativ un an, Andreea Bălan trăiește o poveste de iubire minunată alături de Victor Cornea, un jucător de tenis. Artista îl susține cu toată inima la fiecare competiție și este alături de el în fiecare moment al carierei sale sportive. După ce au revenit din Australia, cei doi și-au pregătit bagajele și au călătorit în Grecia pentru Cupa Davis. 

Andreea Bălan a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu legitimația primită la Atena de la organizatori, care îi permite să-l însoțească pe Victor Cornea și colegii săi. Observatorii au remarcat că pe această legitimație, cântăreața adoptă numele iubitului ei. 

„Acesta este badge-ul (n.r. – legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. Eu sunt coach ( n.r. – antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate“, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui vlog recent. 

Motivul pentru care Andreea Bălan poartă numele lui Victor Cornea  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 21

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton