Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Victor Cornea. Cum a început povestea lor de dragoste 

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Victor Cornea. Cum a început povestea lor de dragoste 
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată. Artista iubește din nou, iar bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze este Victor Cornea. Recent, ea a povestit cum a început povestea de dragoste cu jucătorul de tenis.  

Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea 

Andreea Bălan radiază de fericire de când a apărut Victor Cornea în viața ei. Jucătorul de tenis are grijă să îi aducă zâmbetul pe buze iubitei sale și chiar le-a cunoscut și pe fetițele artistei, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă.

Recent, artista a fost invitată la „Xtra Night Show”, emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, unde a vorbit despre cum a început relația dintre ea și jucătorul de tenis. Totul a pornit de la un simplu mesaj pe Instagram.  

Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ”Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu ”Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.  

andreea-balan-victor-cornea-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„În ultimii doi ani, am ales să fiu singură” 

Andreea Bălan a povestit că, în ultimii doi ani, a preferat să fie singură. Ea nu și-a mai dorit nicio relație și s-a îndreptat tot mai mult spre spiritualitate. Vedeta spune că a simțit nevoia să se cunoască pe ea însăși mai bine înainte de a începe o nouă relație.  

 „În ultimii doi ani am ales să fiu singură că toată viața mea am avut relații serioase. De când am fost în liceu până în prezent, relații lungi. Am simțit nevoia să mă cunosc eu mai bine eu personal”, a mai spus Andreea Bălan. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton