Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a acuzat-o că a maltrat câinele familiei

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a acuzat-o că a maltrat câinele familiei
10

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan a reacționat după ce George Burcea a făcut acuzații grave la adresa ei. Actorul a acuzat-o pe mama fetițelor lui de rele tratamente aplicate câinelui lor, un labrador pe nume Jack. Acesta a publicat imagini cu un puternic impact emoțional, în care câinele apare cu răni grave. Internauții s-au împărțit în două tabere: unii sunt de partea Andreei și nu cred în veridicitatea celor spuse de George Burcea, iar alții o condamnă pe artistă și îi cer explicații.

Andreea Bălan, prima reacție după acuzațiile aduse de George Burcea

George Burcea a publicat pe pagina lui Facebook imagini cu un puternic impact emoțional și a acuzat-o pe Andreea Bălan de rele tratamente aplicate câinelui lor, labradorul Jack. Ei bine, în urma acestor acuzații grave făcute de actor, internauții și-au arătat sprijinul față de artistă sau au condamnat-o.

Mai multe comentarii legate de faptul că George Burcea a acuzat-o pe Andreea Bălan că l-a maltratat pe Jack au început să curgă pe pagina ei de Instagram. Artista nu a putut să nu reacționeze în urma acuzațiilor care i s-au adus și susține că labradorul este bolnav, nu maltratat.

Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (n.r. George Burcea) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Când un internaut a acuzat-o că l-a maltratat pe Jack, artista a răspuns: „Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (n.r. lui George Burcea), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii.”

andreea-balanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton