Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, primele declarații despre noul ei iubit. Ce a spus despre Victor Vlad Cornea. „Sunt foarte fericită”

Andreea Bălan, primele declarații despre noul ei iubit. Ce a spus despre Victor Vlad Cornea. „Sunt foarte fericită”
13

de Andra Stana,

Andreea Bălan a vorbit pentru prima oară, cu subiect și predicat, despre relația sa cu jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea. Invitată la Observator, la Antena 1, artista a mărturisit care le sunt planurile de viitor. Unde va merge alături de tânărul sportiv.

De curând, Andreea Bălan a confirmat relația cu sportivul în mediul online. Artista a purtat într-una din fotografiile postate pe contul de Instagram una dintre jachetele lui Victor Vlad Cornea. Până acum a păstrat discreția în ceea ce privește noua ei poveste de iubire, dar acum a recunoscut că este fericită.

În cadrul Observatorului de la Antena 1, Andreea Bălan a recunoscut că relația lor este la început. „Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită”, notează unica.ro. În perioada următoare, artista va merge alături de Victor Vlad Cornea la Wimbledon. „Mergem la Wimbledon, avem meci acolo”, a mărturisit artista.

Andreea Bălan, primele declarații despre noul ei iubit. Ce a spus despre Victor Vlad CorneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În vacanță împreună

Potrivit cancan.ro, în urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi au fost împreună în Paris, într-o scurtă vacanță. Andreea a confirmat relația cu Victor și pe rețelele de socializare, de ziua ei, alături de imagini speciale: „Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubita și sunt mai fericită ca niciodată”.

Reacția lui Victor nu s-a lăsat mult așteptată. „La mulți ani fericiți, iubito“, a fost mesajul jucătorului de tenis la postarea artistei. Ulterior, acesta a postat pe Insta Story o imagine cu el și Andreea, în care îi urează la mulți ani. „Multumeesc pentru iubireee, Iubitul meu”, a fost răspunsul Andreei Bălan.

Andreea Bălan i-a fost alături noului iubit și în Germania

Acum câteva zile, Andreea Bălan l-a însoțit pe Victor Vlad Cornea în Germania, unde acesta a participat la ATP Stuttgart. Artista a împărtășit cu fanii ei din mediul online mai multe imagini cu premiile tânărului jucător de tenis. În plus, tot atunci, jurata de la Te cunosc de undeva! 2023 s-a pozat în mașina lui Victor Vlad Cornea, semn că a venit momentul să își facă publică relația.

Andreea Bălan a decis să se despartă de tatăl fiicelor ei, George Burcea, după doar 6 luni de căsnicie. George Burcea și-a refăcut viața în văzul tuturor, în urma participării sale la emisiunea „Ferma”, difuzată de Pro TV, unde a început o poveste de dragoste cu Viviana Sposub. Deși nimeni nu le dădea vreo șansă, cei doi sunt în continuare împreună.

După despărțirea de soțul ei, vedeta a avut o scurtă relație cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton