Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost văzută când se săruta cu Jador. „Profit acum”

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost văzută când se săruta cu Jador. „Profit acum”
9

de Andra Stana,

Andreea Bălan a avut o primă reacție după ce, de curând, a fost văzută în club în compania lui Cătălin Cazacu, iar apoi, în altă seară, în timp ce se săruta cu Jador. Fosta concurentă de la „America Express” a vorbit deschis despre viața ei amoroasă.

Andreea Bălan, despre relația amoroasă cu Jador

Andreea Bălan a fost filmată de paparazzii CANCAN când s-a întâlnit în toiul nopții cu Jador. Cei doi au avut gesturi tandre. Artista venise să îl ia pe cântăreț de la o petrecere, în zona Floreasca, iar el era vizibil euforic. Acum mai bine de o săptămână, vedeta a fost surprinsă în club alături de Cătălin Cazacu, care o sorbea din priviri, scrie libertatea.ro.

Invitată la „Xtra Night Show”, emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Bălan a negat că ar avea o relație cu Jador sau cu Cătălin Cazacu. Fosta concurentă de la „America Express – Drumul Aurului” a dezvăluit că, în prezent, este o femeie singură. Totodată, Andreea a menționat că nimeni nu o poate obliga să dea explicații despre viața ei privată.

Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan, prima reacție după ce a fost văzută când se săruta cu Jador. „Profit acum” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Nu e singurul care are privirea aia când mă vede”

Acum câteva săptămâni, artista și Jador au lansat o melodie împreună, iar acum pregătesc un alt proiect, mai scrie sursa citată. Andreea Bălan a menționat că are în plan mai multe concerte alături de cântăreț. În altă ordine de idei, vedeta de la „America Express” crede că este normal ca bărbații să îi facă ochi dulci.

Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte. Pe 16 mai suntem în Belgia, apoi mergem în Iași. Nu se pune problema de o relație. Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea. Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club. Avem foarte multă treabă împreună, urmează să mai scoatem și o piesă împreună”, a adăugat cântăreața.

„Profit acum când am o stabilitate și mă simt foarte bine să ies”

În momentul în care are timp liber, după ce adorm cele două fete ale ei, Andreea Bălan preferă să iasă în oraș alături de prieteni.

Nu vreau să îmi mai expun viața personală. Chiar și atunci când o să fiu cu cineva, nu vreau să mai discut despre acest subiect. Mi se pare că eu am muncit foarte mult, iar eu la 20 de ani nu am trăit ce trebuia să trăiesc la 20 de ani. Profit acum când am o stabilitate și mă simt foarte bine să ies. Îmi împart viața între fetițele mele, carieră. Eu am foarte multă energie pentru că sunt disciplinată. Singura mea responsabilitate este față de fetițe și de mama.

Andreea Bălan a spus de ce n-au rezistat relațiile ei anterioare

Andreea Bălan a vorbit despre finala America Express 2023, dar și despre comentariile răutăcioase pe care le-a primit din partea oamenilor. Nu de puține ori, artista a fost acuzată că a trișat. De asemenea, gurile rele au spus că bărbații din viața ei au ales să plece tocmai din cauza caracterului său. 

Nu consider că am trișat, așa cum spun unii dintre voi. Pur și simplu ați reinterpretat anumite acțiuni de-ale mele. Eu sunt foarte mândră de ceea ce am făcut acolo. Faptul că se asociază ceea ce am făcut acolo cu viața mea personală, că eu aș fi nu știu cum și de aia nu stau și pleacă… Astea sunt niște răutăți misogine.

Dacă bărbații care au fost în concurs ar fi avut curajul să facă ceea ce am făcut eu la unele misiuni, s-ar fi interpretat că ce șmecheri sunt, ce glumeți sunt, ce tari sunt. În momentul în care le face o femeie, care are curaj să facă și are curaj să își asume și să spună pe față „da, este o bisericuță. Da, ne susținem între noi. Da, fac lucrul ăsta și îmi asum penalizarea”… N-am făcut nimic pe la spate”, a povestit Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton