; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan pleacă în turneu cu „Dancing Show”

18 April 2012

Andreea Bălan a anunțat pe pagina ei de Facebook datele turneului național în care pornește în a doua jumătate a anului. Artista a reinventat conceptul Dancing Show și se pregătește să îl arate publicului din toată țara. În total, Andreea Bălan va susține concerte în 15 orașe.

După succesul înregistrat de Mix Music Evolution Tour anul trecut în 33 de orase mari din România, Andreea este cap de afiș al celui mai mare turneu al anului 2012, Mix Music Evo. Cântăreața, cele șase colege dansatoare și partenerul de scenă Petrișor Ruge vor prezenta cel mai complex show artistic fanilor din Moldova și Dobrogea pe parcursul întregii veri.

Dancing Show înseamnă multe stiluri de dans: charleston, tango, călușarii, salsa, flamenco, arăbesc, țigănesc, balet, country din diferite culturi ale lumii înfățișate prin 15 schimbări de costume. După show-ul Lecția de dans din 2010,  Andreea a lansat în 2011 nu mai puțin de 3 show-uri diferite: Dancing Show, Bunny Show și Christmas Party și a susținut peste 150 de concerte în toată țara.

Playlistul va include și cel mai nou single, „Money Love', cu un show special ce include o cușcă, uniforme de polițiste-sexy pentru dansatoare și o coregrafie inedită. Piesa care a strâns peste 500.000 de vizualizări pe YouTube într-o luna de la lansare, poate fi ascultată aici

andreea-balan-dancing-show-live

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare