Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă. Cum va arăta ziua cea mare: „Aș face ceva doar pentru sufletul meu”

Andreea Bălan vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă. Cum va arăta ziua cea mare: „Aș face ceva doar pentru sufletul meu”
19

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de mai puțin de un an, însă cei doi au planuri mari de viitor. De altfel, artista nu exclude posibilitatea de a îmbrăca pentru a doua oară rochia de mireasă. Solista a dezvăluit cum și-ar dori să fie ziua nunții.

Andreea Bălan știe cum va arăta nunta sa cu Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de puțin timp, însă relația dintre ei evoluează cu pași repezi. Sportivul le-a cunoscut pe fiicele artistei, cu care se înțelege foarte bine. Artista susține că cele mici au întrebat-o când va face următorul pas și se va căsători cu Victor.

Andreea Balan 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Andreea este foarte împlinită alături de sportiv și ia în calcul să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Vedeta știe cum ar trebui să decurgă ziua nunții și susține că, de data aceasta, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Andreea a declarat că nu și-ar mai dori o nuntă grandioasă, precum a fost cea cu George Burcea.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a dezvăluit Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, iar relația lor evoluează cu pași repezi. Andreea este o iubită devotată și-l însoțește pe tenismen la multe dintre competițiile la care acesta participă.

Motivul pentru care Andreea Bălan poartă numele lui Victor Cornea  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 19

De altfel, jurata de la „Te cunosc de undeva!”, show-ul transmis de Antena 1, a primit numeroase critici de la fani care îi reproșează că Victor nu mai are timp să se concentreze asupra carierei din cauza faptului că ea i-ar distrage întreaga atenție.

Victor se înțelege foarte bine cu fiicele artistei

Victor s-a integrat perfect în familia Andreei Bălan și se înțelege de minune cu fiicele pe care aceasta le are din relația cu George Burcea, actualul iubit al Vivianei Sposub. Victor petrece mult timp alături de cele doup fetițe, iar Andreea este încântată de modul în care tensimanul interacționează cu ele.

„Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a declarat Andreea Bălan, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton