Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, mesaj emoționant de ziua Clarei. Artista a organizat o petrecere cu personaje de poveste: „Ziua în care am revenit la viață”

Andreea Bălan, mesaj emoționant de ziua Clarei. Artista a organizat o petrecere cu personaje de poveste: „Ziua în care am revenit la viață”
22

de Cristina Țapu,

Momente de bucurie în familia Andreei Bălan. Clara, fiicea cea mică a Andreei Bălan a împlinit 5 ani pe 4 martie, iar artista i-a organizat o petrecere pe cinste. În dreptul imaginilor realizate la petrecere, Andreea Bălan a scris un mesaj emoționant.

Andreea Bălan, petrecere fastuoasă pentru ziua fiicei sale, Clara

Andreea Bălan i-a pregătit fiicei sale un tort impresionant, decorat diferite forme draguțe precum sirene, căluți de mare, meduze.

Andreea Bălan a împărtășit fotografii de la petrecerea pe care a organizat-o în cinstea fiicei sale, însoțite de un mesaj profund. În cadrul acestuia, artista a evocat și momentul în care a fost aproape de a-și pierde viața, numind acea zi ziua în care a „renăscut”.

andreea 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

„Micuța mea a împlinit azi 5 anișori . A venit cu primăvară în viețile noastre acum 5 ani și ne bucură în fiecare zi cu veselia, gingășia, cu râsetele colorate și cu năzdrăveniile ei.

4 martie este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am revenit la viață, iar percepția mea asupra vieții s-a schimbat total. Clara, cu venirea ei pe lume, mi-a dăruit o altă viață mult mai frumoasă, plină de iubire, empatie și recunoștință. Aseară a fost super petrecere cu mult dans, voie bună, jocuri și povești nemuritoare”, a fost mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan.

La scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Clara, Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii s-au luptat pentru a-i salva viața.

Andreea a intrat în stop cardio-respirator după ce a născut-o pe Clara

4 martie marchează o zi cu dublă semnificație pentru Andreea Bălan: este atât ziua de naștere a fiicei sale, Clara, cât și data unei încercări dificile din viața ei. În 4 martie 2019, la spitalul unde a adus-o pe lume pe Clara, Andreea Bălan s-a confruntat cu o situație critică. După ce a suferit o operație de cezariană, artista a intrat în stop cardio-respirator, iar echipa medicală a intervenit prompt pentru a-i salva viața.

Andreea Balan si Victor CorneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 19

„Imediat cum mi s-a pus la obrăjor şi am pupat-o, imediat după aceea am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Adică Lichidul amiotic din placentă migrează în sânge. Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă pentru că eram sedată. În concluzie, am avut noroc pentru că au existat aici nişte medici care au fost promţi şi au ştiut cu ce se confruntă”, povestea Andreea Bălan, la scurt timp după cumpăna suferită.

Așa cum era de așteptat, Victor Cornea a participat la ziua de naștere a Clarei. Fiicele vedetei se înțeleg de minune cu Victor Cornea, iar acesta se implică în creșterea copilelor și petrece mult timp alături de ele, spre fericirea artistei.

Ambele fete provin din relația pe care solista a avut-o cu actorul George Burcea. În prezent, George locuiește în Statele Unite ale Americii și formează un cuplu alături de fosta prezentatoare Viviana Sposub.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton