Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, peripeții în miez de noapte. De ce nu a mai putat intra în propria casă când a revenit de la filmările „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan, peripeții în miez de noapte. De ce nu a mai putat intra în propria casă când a revenit de la filmările „Te cunosc de undeva”
9

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile după ce s-a întors, târziu în noapte, de la filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. Jurata a fost nevoită să arunce cu diferite obiecte în geamul propriei case. Iată detaliile!

Andreea Bălan, peripeții la miezul nopții după filmările pentru „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan și-a uitat cheile acasă atunci când a plecat la filmări, iar atunci când a revenit mama acesteia dormea, așadar a fost nevoită să arunce cu mai multe obiecte în geam pentru ca femeia să se trezească și să-i permită accesul în locuință. Andreea a povestit peripeția, cu umor, pe contul personal de Instagram.

„Dragilor, e trecut de miezul nopții. Așa terminăm noi Te cunosc de undeva! Am ajuns acasă, noroc că am luat cheia de la poartă, am reușit să intru în curte, dar nu am cheie de la ușă și drept urmare eu mă aflu în curte, mama nu-mi răspunde la telefon că doarme cu fetițele și eu acum trebuie să arunc cu ceva în geam, respectiv cu niște mingi, ca să îmi deschidă și mie ușa să pot să intru în casă.”, a povestit Andreea pe pagina de Instagram, înainte de a începe să-și strige mama pentru a-i veni în ajutor.

Andreea Bălan, schimbare de look pentru „Te cunosc de undeva”, sezonul 20  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Din fericire, în cele din urmă, mama Andreei a auzit zgomotul și a deschis ușa. „Când esti uituc, rămâi pe afară. Ia priviți ce mi s-a intamplat azi noapte”, a concluzionat solista.

Eliza Natanticu, concurentă Te cunosc de undeva! a compătimit-o că după ziua obositoare de filmări a depus aceste eforturi pentru a intra în propria casă și a scris un mesaj prin care și-a exprimat uimirea. „Nu creeed. La cat eram toți de obosiți după filmare a trebuit să faci asta…”, a scris Eliza.

Andreea Bălan pare să fi găsit elixirul tinereții. Radiază de fericire, are un zâmbet molipsitor și un trup tras ca prin inel. Timpul se scurge lin pentru solistă, fără a lăsa amprente asupra chipului ei. Deși a fost greu încercată de viață, solista nu și-a pierdut optimismul, iar astăzi se declară o femeie fericită.

Andreea Bălan a dezvăluit fanilor care este secretul unei vieți fericite

Andreea le-a dezvăluit fanilor care este, din punctul său de vedere secretul tinereții. Andreea consideră că este esențial să ne păstrăm curiozitatea pe care o aveam atunci când eram copii și este necesar să ne hrănim sufletele, nu doar trupul.

„Știi care este secretul tinereții și al unei vieți împlinite pentru mine? Să fii mereu jucăuș, curios și vesel, așa cum erai în copilărie. Copiii privesc lumea cu entuziasm și cu multă curiozitate și se joacă fără să se gândească dacă cineva îi judecă sau că se fac de rușine. Și da, sunt mult mai fericiți decât „cei mari”. Îmi pare rău că unii oameni uită de copilul interior, devin rigizi cu timpul, se iau prea în serios și îi judecă pe ceilalți.

Viața nu este despre a fi serios și „să te porți conform vârstei”, ci despre a dansa în ploaie și a nu-ți pierde copilul interior și jovialitatea cu care privești lumea. Eu întotdeauna am fost foarte copilăroasă și jucăușă, naivă pe alocuri și asta m-a ajutat foarte mult să o iau mereu de la capăt cu veselia și curajul unui copil care cade, plânge, se ridică, se scutură și pleacă înapoi la joacă”, a scris Andreea Bălan pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton