; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan si George Burcea 667x500

Andreea Bălan oferă noi detalii despre divorțul de George Burcea. Actele au fost depuse în urmă cu o lună. „Mi-a înapoiat și mașina pe care i-am făcut-o cadou”

06 May 2020

Andreea Bălan și George Burcea vor divorța oficial, după ce aceștia au depus actele, în urmă cu o lună. Artista oferit în direct la Antena Stard noi declarații despre separare, bunuri și custodia fetițelor sale.

„Actele s-au depus de o lună, nu s-au depus zilele acestea, doar că judecătoriile nu au lucrat. Urmează să i se comunice lui și el să vină în întâmpinare și apoi să se dea un termen. Cel mai probabil, primul termen va fi la vară, deci o să dureze', a spus artista în cadrul emisiunii Showbiz Report.

De asemenea, lucrurile legate de bunurile materiale și despre custodia copiilor sunt foarte clare, după cum spune vedeta.

„În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila, și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri și fiecare pleacă cu ceea ce a venit. Și evident că mașina și casa erau de dinainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet,  pe care i-am făcut-o cadou', a mărturisit cântăreața.

Despre relația dintre ea și George, Andreea spune că își dorește un tată bun pentru fetițe.

„Important pentru mine este să fie fericit și mulțumit și să fie un tată responsabil. Îmi doresc să câștige mai bine pentru a-și putea îndeplini îndatoririle de tată.

În ceea ce privește custodia micuțelor sale, Andreea a mai povestit că lucrurile nu sunt clarificate și că așteaptă să observe comportamentul fostului său partener.

„Eu îmi doresc să se implice, dar depinde foarte mult de comportamentul lui. În ultimele luni mi-a arătat că este cam recalcitrant, îmi doresc un părinte model pentru fetele mele și să fie alături de ele, să le iubească. El trebuie să fie prezent, eu îmi doresc să facă parte din viața lor, pentru că au nevoie de figura paternă', a mai adăugat Andreea Bălan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare