Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Bălan, o nouă vacanță cu fiicele sale. Cât costă un sejur în destinația aleasă de artistă

Andreea Bălan, o nouă vacanță cu fiicele sale. Cât costă un sejur în destinația aleasă de artistă
11

de Redactia Tvmania

Andreea Bălan o ține dintr-o vacanță într-alta în ultima perioadă. După o perioadă de relaxare în compania iubitului, artista a plecat într-o nouă destinație de această dată alături de fiicele ei. 

 Andreea Bălan a plecat în Egipt cu fetițele sale Ella și Clara, după ce s-a bucurat de o vacanță romantică în Dubai, în compania iubitului său, Tiberiu Argint. Artista a împărtășit pe rețelele de socializare fotografii din vacanța cu micuțele sale prințese, alături de care povestește despre experiența și activitățile pe care le fac împreună. Andreea Bălan, Ella și Clara se joacă la piscină și se bucură din plin de clipele petrecute împreună:

„Cu fiecare dintre fetițele mele am o conexiune aparte și puțin diferită❤️ Fiecare are personalitatea ei, iar eu m-am adaptat și mă comport în funcție de nevoile fiecăreia. Ador să petrecem timp toate 3 împreună, dar ador să stau și cu fiecare în parte pentru a putea asculta poveștile și trăirile lor. Aici Clarita tocmai s-a trezit din somn și îmi spune că a visat unicorni, iar Ella este în piscină (de 2 ore). Sunt cea mai fericită că am 2 fetițe minunate”, a scris Andreea Bălan în mediul online.

Cât costă un sejur în destinația aleasă de Andreea Bălan

Conform celor de la Libertatea, Andreea Bălan stă cazată la un resort de lux din Hurghada, Egipt. Pentru această vacanță aceeași susrsă scrie că  un sejur de șase nopți la respectivul hotel în perioada 19 – 25 iulie costă aproximativ 25.000 de lei. În această sumă sunt asigurate trei mese, mic dejun, prânz și cină.
Un sejur acolo, în perioada 6-12 septembrie, ajunge la 15.000 de lei, all inclusive.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton