; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan

Andreea Bălan: „Nu m-am gândit că sunt infectată”

19 June 2020

O parte din vedetele emisiunii „Te cunosc de undeva’  au intervenit telefonic seara trecută în cadrul emisiunii „Sinteza zilei', prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3. Andreea Bălan, care face parte din juriul emisiunii, a făcut la rândul ei câteva mărturisiri. 

Vedeta a povestit că în cazul ei nu a fost nevoie de testare, pentru că au trecut aproape 2 săptămâni de când nu a intrat în contact cu colegii săi:

„Am aflat de la producător. Eu nu m-am gândit că sunt infectată pentru că ultima zi de filmare pentru mine a fost acum 10 zile și nu am prezentat până acum niciun simptom. Mi-a părut foarte, foarte rău pentru Marcel, apoi producătorii ne-au spus că unii dintre noi vor trebui să meargă să fie testați, eu nedfiid obligată să mă testez pentru că la mine au trecut deja 10 zile. Au fost la testare doar aceia care au intrat în contact cu el, respectiv în ultimele 10 zile, pentru că au mai fost repetiții, la care eu nu am luat parte. Eu și familia mea ne simțim foarte bine'.

Conform spuselor lui Mihai Gâdea în cadrul emisiunii, toate persoanele din producția emisiunii au fost testate pentru a depista cine a fost infectat cu noul virus, „9 dintre ele fiind testate pozitiv'. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare