Homepage  / Uncategorized

Andreea Bălan, noi declarații despre relația cu Victor: „Eu când merg cu el nu plătesc nimic, nicăieri, niciodată!”

Andreea Bălan, noi declarații despre relația cu Victor: „Eu când merg cu el nu plătesc nimic, nicăieri, niciodată!”
14

de Redactia Tvmania

Andreea Bălan, în vârstă de 40 de ani, formează de mai bine un an un cuplu alături de sportivul Victor Cornea și nu se ferește să ofere declarații despre bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în iubire.

Andreea Bălan, noi declarații despre iubitul său, Victor Cornea

Andreea Bălan este cu un deceniu mai mare decât iubitul său, însă acest lucru nu pare să fie un impediment în calea iubirii lor. Artista are doar cuvinte de laudă la adresa sportivului și susține că povestea lor de dragoste este una desprinsă, parcă, din filele unui basm. Andreea declară că relația cu Victor nu este una care s-a întemeiat pe considerente fizice, ci una care a avut la bază o profundă similaritatea sufletească.

Invitată la podcastul moderat de către Bursucu’, Andreea Bălan a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Victor Cornea și a subliniat care este motivul pentru care diferența de vârstă dintre ei nu contează deloc pentru ea.

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică în Italia  (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Victor îmi oferă toată încrederea și toată transparența. Nu îmi e frică (n.red. de diferența de vârstă) pentru că noi suntem amândoi treziți spiritual și noi ne iubim dincolo de corpuri. Eu cred că sunt cu el din alte timpuri. Când ne-am întâlnit, la prima întâlnire, aveam impresia că îl cunosc din altă viață.”, a declarat artista.

Înainte de a-l cunoaște pe Victor Cornea, Andreea Bălan a avut o relație de aproape un deceniu cu Keo. După despărțirea de Keo, Andreea l-a cunoscut pe George Burcea și s-a căsătorit cu el, având împreună cu acesta două fetițe superbe. Din păcate, iubirea dintre ei s-a stins, iar cei doi au pornit pe drumuri separate.

Acum, solista afirmă că doar Victor Cornea este bărbatul care o face să se simtă o femeie protejată și apreciată. Mai mult decât atât, Andreea a dezvăluit că Victor este singurul partener potent financiar pe care l-a avut și că nu este nevoită să plătească nimic atunci când se află alături de el.

„Abia acum, cu Victor, există un echilibru real, corect și just în care el se simte bărbat și eu mă simt femeie. Eu când merg cu el nu plătesc nimic, nicăieri, niciodată. Nu prea am avut bărbați bogați, abia acum. Victor este singurul bărbat bogat cu care eu am fost.”, a declarat Andreea, în cadrul aceluiași podcast.

Deși Andreea recunoaște că relația cu Victor este cea mai frumoasă pe care a trăit-o până în prezent, artista nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă. Întrebată frecvent când va deveni soția lui Victor Cornea, solista a decis să ofere un răspuns clar și să pună capăt speculațiilor.

„Văd că contează pentru societate. Toată lumea mă întreabă: când te măriți? De ce nu te măriți? Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc! Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune. Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an. Deci întrebarea asta – când te măriți?  este doar aici în 3D, hai să mergem mai departe și să ne dăm seama că iubirea contează”, a declarat Andreea Bălan, într-u interviu acordat pentru Ciao.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton