Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu-și mai vorbesc după „America Express”. Ce s-a întâmplat: „Suntem foarte bine, dar separat!”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu-și mai vorbesc după „America Express”. Ce s-a întâmplat: „Suntem foarte bine, dar separat!”
13

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan a oferit detalii despre conflictul pe care l-a avut cu Andreea Antonescu, dezvăluind și motivul pentru care trupa Andre s-a destrămat definitiv. Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, artista a explicat ce s-a întâmplat între ea și prietena sa la „America Express”. Andreea Bălan a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are, în acest moment, cu fosta colegă de trupă.

Motivul pentru care Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu-și mai vorbesc

În 2004, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să urmeze cariere solo, ceea ce a dus la destrămarea trupei Andre. După 15 ani, cele două s-au reunit, însă colaborarea nu a fost una de lungă durată, spre dezamăgirea fanilor. În cadrul podcastului „Lucruri simple” realizat de Horia Brenciu, Andreea Bălan a povestit despre decizia de a reînființa trupa Andre, la scurt timp după ce a suferit un stop cardiac.

Andreea Bălan, absentă de la filmările pentru Te cunosc de undeva 2024  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

După ce și-a revenit din stopul cardiac, Andreea Bălan a sunat-o pe Andreea Antonescu, cu care nu mai vorbise de doi ani de ziile, pentru a-i propune să reînființeze trupa Andre. S-au reunit, însă, din păcate, la scurt timp, cele două au realizat că între ele nu poate exista o colaborare pe termen lung pentru că se află în momente complet diferite în carieră și viață, la modul general.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au participat împreună la America Express, unde au obținut locul 2. După ce au petrecut mult timp împreună în cadrul concursului, au decis să încheie definitiv proiectul Andre și să pornească pe drumuri separate. În prezent, cele două nu-și mai vorbesc, iar o colaborare profesională pe viitor este exclusă.

„A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”, a povestit Andreea Bălan, în cadrul podcastului moderat de către Horia Brenciu.

Andreea Bălan se concentrează asupra proiectelor solo

În prezent, Andreea Bălan se concentrează asupra carierei solo, fiicelor sale pe care le are din relația cu actorul George Burcea și asupra relației pe care o are cu sportivul Victor Cornea. Andreea este o iubită devotată și-l însoțește adesea pe Victor la turneele la care acesta participă peste tot în jurul lumii.

Victor s-a integrat perfect în familia Andreei Bălan și se înțelege de minune cu fiicele pe care aceasta le are din relația cu George Burcea, actualul iubit al Vivianei Sposub. Victor petrece mult timp alături de cele două fetițe, iar Andreea este încântată de modul în care tensimanul interacționează cu ele.

„Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a declarat Andreea Bălan, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan – Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton