Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre relația cu Keo: „Am suferit foarte mult! Era stâlpul meu!”

Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre relația cu Keo: „Am suferit foarte mult! Era stâlpul meu!”

de Redactia Tvmania

Andreea Bălan și Keo au format un cuplu timp de 8 ani. Despărțirea a fost una mediatizată și cu scandal din cauza infidetilății artistului, însă la 7 ani de la separare, Andreea Bălan a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat între ea și fostul partener.

 Jurata de la „Te cunosc de undeva” a participat pentru prima oară la un podcast. Andreea Bălan a fost invitata lui Cătălin Măruță și a acceptat să discute despre evenimentele fericite și mai puțin fericite din viața ei. 

Andreea a vorbit și despre Keo, prima și marea ei iubire, bărbatul cu care a avut cea mai lungă relație de dragoste. Artista a dezvăluit că e reușit să își ierte fostul partener pentru greșelile făcute și spune că păstrează și amintirile frumoase în urma acelor ani petrecuți împreună:

„L-am iubit pe Keo. Eu pe atunci aveam 21 de ani și am stat 8 ani împreună. A fost cea mai lungă relație. Nu voiam la 21 de ani să fac familie, dar mai târziu pe la 26-27 de ani am început să pun presiune pe el. Pentru mine a fost un stâlp, pentru că am învățat foarte multe, el fiind mai mare decât mine cu 12 ani. El era foarte calm și mă pondera. Eu m-am dezvoltat foarte mult în anii aștia și dintr-o dată învățasem atât de multe încât eram egala lui. Chiar dacă el a greșit la final eu nu îi șterg cu buretele toate lucrurile frumoase”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Cătălin Măruță”.

Care a fost adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan și Keo s-au despărțit

Deși infidelitatea lui Keo a fost cireașa de pe tort în relația lor, acela fiind momentul de cotitură dintre cei doi, problemele apăruseră dinainte. Artista a povestit că cei doi își doreau lucuri diferite de la viață în acel moment, mai ales atunci când venea vorba de viața personală:

„La 27 de ani ajunsesem să pun presiune să vreau familie, casă .. Eu am vrut tot timpul familie! El abia venise în țară când noi ne-am cunoscut și atunci voia și el cariera lui aici și începuse să aibă succes și atunci lui nu îi stătea mintea la familie el voia să fie artist. Eu deja avusesem mai mulți ani în spate decât el și eu eram într-un alt punct al vieții. Angajamentul ăsta îl încurca. El voia să mai copilărească, doar că a fost angajat în relație până la familie. Am avut o casă împreună, am rămas cu ceva în urma acestei relații. Pasul următor după ce ne mutasem împreună ăsta ar fi fost să facem o familie, doar că na.. Vorbesc de oamenii care au fost în viața mea, dar de oamenii colaterali, nu. Am suferit foarte mult, foarte mult… pentru că era stâlpul meu! Și dintr-o dată m-am trezit singură”. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton