Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, cea mai frumoasă surpriză din partea iubitului ei. Ce cadou i-a oferit Victor Cornea

Andreea Bălan, cea mai frumoasă surpriză din partea iubitului ei. Ce cadou i-a oferit Victor Cornea
7

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată. Artista iubește din nou, iar bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze este Victor Cornea. Jucătorul de tenis i-a făcut un cadou superb Andreei Bălan, iar aceasta a publicat imaginile pe contul ei de Instagram.  

Ce cadou a primit Andreea Bălan de la iubitul ei 

Andreea Bălan radiază de fericire de când a apărut Victor Cornea în viața ei. Jucătorul de tenis are grijă să îi aducă zâmbetul pe buze iubitei sale și chiar le-a cunoscut și pe fetițele artistei, semn că relația lor este din ce în ce mai serioasă.  

Victor Cornea a mers în New York, iar atunci când a aterizat, iubita lui a fost surprinsă cu un imens buchet de flori.  

„Nu am primit niciodată un buchet atât de frumos. Așa arată fericirea. Te iubesc! P.S. Când a aterizat la NY, eu am primit acest buchet cu florile pe care le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare cu buchetul de flori în brațe.  

ce-cadou-a-primit-andreea-balan-de-la-iubitul-ei-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jucătorul de tenis a strecurat și un bilețe în buchetul de flori. „Dor de tine. Te iubesc!”, i-a scris el iubitei sale. „Eu, cel mai mult”, a fost răspunsul Andreei Bălan.  

De asemenea, Andreea Bălan a publicat pe TikTok un video cu momentul în care a primit cadoul din partea iubitului ei.  

@andreeabalan Nu am primit niciodata un buchet atat de frumos#grateful #love #blessed #happy ♬ Emotional Piano for the Soul (Inspirational Background Music) – Fearless Motivation Instrumentals

Victor Cornea și-a declarat public dragostea pentru Andreea Bălan

Recent, pe contul său de Instagram, Victor Cornea a împărtășit o serie de trei fotografii în care el și Andreea Bălan par extrem de apropiați. Cei doi își etalează zâmbetele strălucitoare în timp ce se țin strâns de mână, poziționați într-o îmbrățișare tandră. Eleganți în vestimentații lor, imaginea emană un sentiment de fericire și complicitate dintre cei doi.

„Iubirea pură este răspunsul la toate provocările vieții. Te iubesc, Andreea Bălan”, i-a declarat jucătorul de tenis Andreei Bălan. Nu a durat mult până când cântăreața i-a răspuns partenerului său.

„Dragostea mea e pentru totdeauna, dincolo de timp și spațiu”, a transmis artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton