; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

125059757_659709148247406_8467806752117185051_n

Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre viața personală: „Sunt în sfârșit liniștită, fericită”

18 November 2020

După divorțul de tatăl fiicelor ei, Andreea Bălan a preferat să nu mai discute public detalii din viața sa personală. Deși presa a vehiculat că are un nou partener de viață, aceasta continuă să fie discretă, însă a dezvăluit publicului noi detalii despre ceea ce se întâmplă dincolo de camerele de filmat. 

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a fost invitată  în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos la Antena 1, Xtra Night Show, unde a povestit despre episodul dificil prin care a trecut, mai exact că a ajuns de urgență la spital din cauza unor dureri abdominale, ulterior aflând că este vorba despre un abces abdominal. Cu această ocazie, artista a vorbit despre viața ei personală și a mărturisit că este fericită.

 „Sunt în sfârșit liniștită, fericită. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut. În februarie se face un an. Sunt foarte liniştită, mă concentrez foarte mult pe fetele mele și vreau ca această latură personală din viața mea să o ţin pentru mine.'

Deși Andreea Bălan este obișnuită cu lumina reflectoarelor de la 12 ani, artista a decis acum ca viața sentimentală să o țină pentru ea.

 „N-am putut să ascund nimic și nici nu am vrut. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani de când m-am lansat, dar, deocamdată, această parte o țin pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să o ţin pentru mine. E important să ai sprijin, susținere și să fie cineva alături de tine', a spus Andreea Bălan pentru Xtra Night Show.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare