Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, incident pe scenă, în fața publicului. Cum a reacționat artista

Andreea Bălan, incident pe scenă, în fața publicului. Cum a reacționat artista
18

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan a întâmpinat un incident neprevăzut pe scenă, dar a reușit să-l gestioneze cu succes. În timp ce dansa cu Petrișor, unul dintre pantofi i-a creat dificultăți, însă Andreea a dat dovadă de profesionalism și a continuat spectacolul precum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Andreea Bălan, incident pe scenă, în fața publicului

Andreea Bălan a interpretat un colaj de piese nemuritoare la un eveniment Unica, însă în timpul dansului i s-a rupt tocul pantofului drept. După o priză spectaculoasă cu Petrișor, când a coborât din brațele partenerului de dans, Andreea a avut parte de un moment dificil.

Din cauza impactului cu solul, tocul s-a rupt, provocându-i un disconfort. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a îndoit piciorul și a verificat tocul, apoi a continuat spectacolul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat: „Și mi s-a rupt tocul, dar eu dansez și într-un picior,” a spus Andreea Bălan despre incident.

andreea-balanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

După ce a terminat momentul, Andreea Bălan s-a adresat spectatorilor și le-a povestit ce i se întâmplase. Solista a fost de părere că ea, prin puterea gândurilor, a atras evenimentul nefericit asupra sa.

„Astea au fost niște piese nemuritoare, cântate de Anda Călugăreanu, Gică Petrescu, Semnal M, Mădălina Manole. Mă bucur că le știți, mă bucur că cei mici le știu! Și cum e legea de atracție, am manifestat că mi se rupe tocul, piesa asta am făcut-o cu tocul rupt. Nu-i nicio problemă”, a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu-și mai vorbesc

În 2004, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să urmeze cariere solo, ceea ce a dus la destrămarea trupei Andre. După 15 ani, cele două s-au reunit, însă colaborarea nu a fost una de lungă durată, spre dezamăgirea fanilor. În cadrul podcastului „Lucruri simple” realizat de Horia Brenciu, Andreea Bălan a povestit despre decizia de a întrerupe orice formă de comunicare cu cea care i-a fost colegă și prietenă ani întregi.

Andreea Antonescu, anunț surprinzător despre căsătorie. (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au participat împreună la America Express, unde au obținut locul 2. După ce au petrecut mult timp împreună în cadrul concursului, au decis să încheie definitiv proiectul Andre și să pornească pe drumuri separate. În prezent, cele două nu-și mai vorbesc, iar o colaborare profesională pe viitor este exclusă.

„A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult, pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”, a povestit Andreea Bălan, în cadrul podcastului moderat de către Horia Brenciu.

În prezent, Andreea Bălan se concentrează asupra carierei solo, fiicelor sale pe care le are din relația cu actorul George Burcea și asupra relației pe care o are cu sportivul Victor CorneaAndreea este o iubită devotată și-l însoțește adesea pe Victor la turneele la care acesta participă peste tot în jurul lumii.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton