; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan încă este căsătorită cu George Burcea. Din ce motiv nu au divorțat

Andreea Bălan încă este căsătorită cu George Burcea. Din ce motiv nu au divorțat

26 March 2021
A trecut un an de când presa tabloidă anunța că Andreea Bălan a decis să se despartă de tatăl fiicelor ei, George Burcea. Totul după doar 6 luni de căsnicie. 
 
Cei doi au reușit să treacă peste despărțire. George Brucea și-a refăcut viața în văzul tuturor, în urma participării sale la emisiunea „Ferma', difuzată de Pro TV, unde a început o poveste de dragoste cu Viviana Sposub. Deși nimeni nu le dădea vreo șansă, cei doi sunt în continuare împreună.
La fel a făcut-o și Andreea Bălan, care a confirmat în presă că are un nou partener. Este vorba de tânărul afacerist Tiberiu Argint. 
 
 Vezi galeria foto >

Din ce motiv nu a divorțat încă Andreea Bălan de George Burcea

 
Pe 24 aprilie 2020, Andreea confirma într-o emisiune televizată că actele de divorț au fost deja depuse. Însă, potrivit celor de la Playtech, cei doi nu au finalizat procesul nici în momentul de față.
Se pare că pretențiile ridicate de Andreea Bălan sunt motivul pentru care cei doi sunt căsătoriți în continuare în acte. Pensia alimentară ar fi unul dintre principalele cauze. Andreea cere o sumă considerabilă pentru creșterea celor două fetițe ale lor, iar George trebuie să dovedească prin acte că veniturile încasate în ultimul an  nu pot acoperi pretențiile Andreei, având în vedere că actorul nu a mai fost implicat în proiecte din cauza pandemiei. Totodată, George nu poate achita integral suma de bani solicitată de fosta parteneră, care ar trebui dată retroactiv, din momentul în care el a părăsit domiciliul conjugal. 
O altă pretenție ridicată de Andreea este testul antidrog la care George ar trebui să se supună. Artista vrea să i se aducă dovezi conform cărora tatăl fetițelor sale nu mai consumă substanțe interzise, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Andreea a decis să divorțeze de George Burcea. 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare