Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, gest superb pentru Victor Cornea la început de an. De ce a călătorit mii de kilometri de dragul iubitului

Andreea Bălan, gest superb pentru Victor Cornea la început de an. De ce a călătorit mii de kilometri de dragul iubitului
31

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere personal. Artista este îndrăgostită până peste cap de tensimanul Victor Cornea, cu 10 ani mai mic decât ea și este dispusă să facă eforturi considerabile pentru ca relația lor să funcționeze. Iată ce surpriză i-a făcut Andreea lui Victor, aflat în Australia, la un turneu de tenis.

Andreea Bălan a călătorit până la capătul lumii pentru a fi alături de Victor Cornea

Andreea Bălan a hotărât să își pregătească bagajele și să călătorească pentru a-l susține pe iubitul ei la meciurile de tenis pe care le are în această perioadă împotriva adversarilor săi, tocmai în Australia.

„Cine se trezește de dimineață departe ajunge, este vorba care mi se potrivește. După un an plin de evenimente plec la mare depărtare într-o meritată vacanță. Plec la căldură, bineînțeles, și pentru asta ai nevoie de două zboruri. Așa că după patru ore și jumătate fac o escală mică de cinci ore și mă înham cu foarte multă răbdare pentru un zbor de 14 ore către Australia.

Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Deși zborul este foarte lung, eu ajung odihnită pentru că am dormit și am mâncat foarte bine”, le-a dezvăluit Andreea Bălan fanilor, în cadrul unei mesaj de pe Instagram.

Andreea Bălan, în AustraliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 31

Pe contul său de Instagram, Andreea Bălan a împărtășit cu prietenii săi că la sosirea în Australia a beneficiat de un tratament demn de o regină, fiind întâmpinată la aeroport și dusă la hotel, unde partenerul ei de viață o aștepta cu nerăbdare și mult dor.

„Am fost întâmpinată și condusă către iubitul meu, Victor care mă așteaptă cu nerăbdare. Victor se află deja în Australia participând la o serie de turnee culminând cu Australian Open. Astfel că după un drum de câteva minute îl îmbrățișez și îl pup pe iubitul meu Victor de care mi-a fost foarte dor”, a povestit artista.

„Am ajuuuns în Australia. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici (…). Vă trimit sărutări și iubire de pe un alt continent, unde nu credeam că voi ajunge vreodată, dar iată-mă aici în Australia”, a scris artista pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea

După despărțirea de Tiberiu Argint în septembrie 2021, Andreea Bălan a decis să petreacă o perioadă de singurătate, focalizându-se asupra descoperirii de sine și vindecării unor răni din trecut. În această etapă, ea a conștientizat prezența unui stil de atașament co-dependență și, deși avea succes profesional, a recunoscut că lipsea iubirea de sine autentică. După vindecarea acestor răni, Andreea s-a simțit pregătită pentru o nouă relație cu Victor Cornea.

Andreea Bălan, mai provocatoare ca niciodată. Cum a apărut la brațul iubitului ei, Victor Cornea (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 31

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au cunoscut pe Instagram, după ce sportivul i-a trimis un mesaj: „Felicitări, Andreea, ești absolut fantastică!”. Acest mesaj a fost un răspuns la un interviu viral pe care artista l-a acordat, în care discuta despre aspecte legate de spiritualitate.

Deși, în mod obișnuit, ignora mesajele primite de la bărbați pe rețelele de socializare, Andreea a fost intrigată de Victor și a decis să discute cu el. Au vorbit despre spiritualitate, dezvoltare personală, aspirații, iar artista a fost pur și simplu cucerită de Victor și de personalitatea acestuia.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton