; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan

Andreea Bălan, fotografie inedită alături de Tiberiu Argint. Artista nu se mai ascunde!

06 April 2021

De la ultima relație cu tatăl copiilor ei, Andreea Bălan a preferat discreția atunci când a venit vorba de viața sentimentală și a preferat să nu ofere foarte multe detalii.

Alegerea fiind probabil o precauție pentru a evita gurile rele, dar și pentru a fi sigură că tot ce se întâmplă merge pe drumul cel bun.

 Cu toate astea, Andreea Bălan și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare în momentul în care aceasta a publicat o imagine alături de actualul ei iubit, Tiberiu Argint. Frumoasa jurtată de la „Te cunosc de undeva!' a petrecut o seară romantică în brațele partenerului ei, urmărind filme.
Aceeași imagine a fost postată și de Tiberiu pe contul său de Instagram, semn că cei doi confirmă subtil, încă o dată, povestea lor de dragoste. Poți vedea și tu imaginea în galeria foto de mai jos. 
 
 Vezi galeria foto >
 
 
 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși pentru prima dată împreună în vara anului 2020, în Vama Veche, de atunci existând și zvonuri cu privire la relația lor amoroasă. Cei doi au mai fost fotografiați împreună cu mai multe ocazii și au plecat și în câteva vacanțe. 

În urmă cu un an Andreea Bălan și tatăl fetițelor ei, George Burcea confirmau că divorțează după un mariaj care a durat câteva luni. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare