; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan 1

Andreea Bălan este din nou însărcinată

25 October 2018

Jurata de la „Te cunosc de undeva!' (Antena 1) a anunţat, în cel mai recent număr al revistei Unica, că ea şi soţul ei, actorul George Burcea, vor mai avea un copil:

„Dragii mei, azi e o zi frumoasă de toamnă în care vă facem cunoştinţă cu fetiţa noastră dulce, Ella Maya, şi totodată vă spun cu multă fericire în suflet că familia ni se va mări. În noul număr, unica.ro, găsiţi un pictorial frumos cu noi 3 şi un interviu despre noi şi viitorul bebe. Sper să vă placă! Un copil în viaţa cuiva aduce numai bucurie, iar eu dintodeauna mi-am dorit 2 copii. Visele devin realitate atunci când crezi cu ardoare şi pui pasiune şi iubire', a declarat cântăreaţa în vârstă de 34 de ani.

Iar George a completat-o: „Ella Maya ne-a luat la şedinţa foto pentru revista @unica_romania. Totodată, familia “jiumbilor” zâmbăreţi vă anunţă că un nou membru va ateriza în căsuţă J. Tata jiumb va intra în hibernare totală pentru păstrarea energiei şi calmarea cearcănelor post natale'.

Andreea a adus pe lume primul ei copil, Ella Maya, pe 9 octombrie 2016. Cel mai recent single al ei, la care a colaborat cu Edward Sanda, se numeşte „Pe drum'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare