; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TCDU13   andreea balan (1)

Andreea Bălan, despre rolul de mamă: „Sunt tolerantă și foarte jucăușă”

19 November 2018

Artistă de succes și femeie împlinită, Andreea Bălan mărturisește că viața i s-a schimbat total de când a devenit părinte. Invitată în emisiunea CulTOUR', ediție care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel, aceasta face mărturisiri importante despre perioada frumoasă pe care o traversează, despre carieră și nu numai.

Se află în lumina reflectoarelor încă din copilărie și a lansat de-a lungul timpului numeroase hituri, ultimul dintre ele fiind Pe drum' (împreună cu Edward Sanda). Pe lângă cariera muzicală, Andreea Bălan face parte, de șapte ani, din juriul show-ului de transformări Te cunosc de undeva!'. Este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, dar este și o femeie împlinită, pregătindu-se să devină părinte pentru a doua oară. Sunt o mamă tolerantă, foarte jucăușă și o alint foarte mult pe fetița mea. Vedem mai târziu ce o să se întâmple, dacă voi fi mai restrictivă', a spus îndrăgita cântăreață, la CulTOUR', de la Happy Channel.

Andreea se declară o persoană împlinită, mărturisind că în momentul de față are tot ce își dorește. Eu nu cred în Destin. Cred că suntem făuritorii propriului destin, noi ne creăm drumul. Dacă îți dorești cu adevărat ceva, chiar poți să realizezi. Cred că toți oamenii s-au născut pentru a fi de succes și a-și îndeplini visurile. Unii reușesc, într-adevăr, pentru că ei cred că vor reuși. Unii aspiră, nu văd calea, dar știu scopul, iar într-un final cumva vor găsi calea să ajungă la scopul lor, pentru că tot timpul vor emite în Univers gânduri pozitive, de prosperitate, de fericire, și atunci Universul le răspunde. Cred foarte mult în Legea Atracției' , este ea de părere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare