Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, criticată după ce a plecat în vacanță cu Victor Cornea. „Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”

Andreea Bălan, criticată după ce a plecat în vacanță cu Victor Cornea. „Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”
12

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan radiază de fericire în brațele iubitului ei, Victor Cornea. Cei doi îndrăgostiți se bucură de o vacanță romantică în Italia, în zona Lacului Como. Totuși, artista a fost asaltată și de critici, care au fost răutăcioși după ce au văzut fotografiile publicate de vedetă, în care apare alături de iubitul ei. „Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”, a întrebat-o cineva. Iată cum a răspuns artista.  

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică în Italia 

Andreea Bălan, în vârstă de 40 de ani, iubește și este iubită. Artista este extrem de fericită alături de iubitul ei, Victor Cornea. Acest lucru se vede în toate imaginile pe care le postează cu jucătorul de tenis. Între Victor și Andreea există o diferență de 10 ani, însă acest aspect nu este deloc un impediment în calea iubirii dintre ei.  

Acum, îndrăgostiții se bucură de o vacanță în Italia, în zona Lacului Como. Acolo, cei doi s-au oprit și pentru o ședință foto. Îmbrăcată într-o rochie roz, cântăreața nu își mai încape în piele de fericire.  

„Escapadă minunată într-un loc romantic și frumos”, a transmis ea în dreptul imaginilor. 

Fanii ei au remarcat imediat pozele pe Instagram, unde au și reacționat. Andreea Bălan nu a fost lipsită însă de critici. Dacă pentru ea și iubitul ei diferența de vârstă nu este o problemă, există persoane care nu ezită să îi atragă atenția artistei cu privire la acest lucru. 

Chiar nu-și găsea o tânără pe măsura lui?”, a întrebat-o cineva, iar răspunsul ei a venit imediat. „Eu sunt cea mai tânără”, a răspuns Andreea Bălan, potrivit libertatea.ro. 

Dragă Andreea, erai tânără atunci când făceai parte din trupa Andre, acum e mai greu cu tinerețea”, a zis altcineva. „Chiar și-a găsit o tânără pe măsură lui: serioasă, isteață, frumoasă, responsabilă. Sunt așa de fericiți împreună…. Bucurați-va de vacanță și nu băgați în seamă răutățile….”, i-a luat apărarea un fan cântăreței. 

Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță romantică în Italia  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Andreea Bălan, despre o căsătorie cu Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, iar diferența de vârstă dintre ei nu pare să fie un imediment în calea iubirii lor. Deși Andreea recunoaște că relația cu Victor este cea mai frumoasă pe care a trăit-o până în prezent, artista nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă. Întrebată frecvent când va deveni soția lui Victor Cornea, solista a decis să ofere un răspuns clar și să pună capăt speculațiilor.

„Văd că contează pentru societate. Toată lumea mă întreabă: când te măriți? De ce nu te măriți? Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc! Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune. Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an. Deci întrebarea asta – când te măriți?  este doar aici în 3D, hai să mergem mai departe și să ne dăm seama că iubirea contează”, a declarat Andreea Bălan, într-u interviu acordat pentru Ciao.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton