Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt o familie fericită. Cum se înțeleg fiicele artistei cu băiatul sportivului: „Imposibilul se întâmplă!”

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt o familie fericită. Cum se înțeleg fiicele artistei cu băiatul sportivului: „Imposibilul se întâmplă!”
9

de Cristina Țapu,

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Deși sunt împreună de puțin timp, povestea dintre ei pare să fie una desprinsă din filele de poveste, iar copiii celor doi s-au cunoscut deja și petrec timp împreună.

Andreea Bălan și Victor Cornea, o familie fericită, deși nu sunt căsătoriți

Andreea Bălan a împărtășit un videoclip în care Victor Cornea și băiețelul său dintr-o relație anterioară intră în casă, purtând în brațe o mulțime de flori. Ella și Clara îi așteaptă cu bucurie și îi întâmpină cu confetti și îmbrățișări.

În imagini se poate observa cum fiicele Andreei Bălan îl îmbrățișează pe băiețelul lui Victor Cornea și îi mulțumesc pentru supriza făcută. La rândul său, Andreea a primit un buchet superb din partea iubitului, alături de un mesaj cu totul special: „Pentru cea mai minunată și specială femeie din univers. Te iubesc infinit!”

Fanii au fost impresionați de gestul făcut de către Victor Cornea și fiul acestuia și s-au grăbit să ia cu asalt secțiunea de comentarii: „Se vede ca băiatul lui Victor s-a integrat foarte bine, se vede ca vine des la voi, uite ce imbratisare din suflet, plina de dragoste ii da bunicii, e clar ca o iubeste mult. Sa fiti sanatosi, sa va intelegeti!”, „Îmi amintesc că într-un interviu ai spus că ți-ai mai fi dorit un copil, un băiețel. Uite că uneori imposibilul se întâmplă și l-a adus în viața ta sub altă formă, oferindu-ți șansa să oferi iubirea pe care o ai în suflet. Victor, la rândul lui se vede că le adoră pe fetițele tale. Ce să mai zic mă minunez continuu când mă uit la voi”, au fost o parte dintre mesajele primite de către Andreea din partea fanilor.

andreea 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea este foarte împlinită alături de sportiv și ia în calcul să îmbrace pentru a doua oară rochia de mireasă. Vedeta știe cum ar trebui să decurgă ziua nunții și susține că, de data aceasta, ceremonia va fi una restrânsă, la care vor participa doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. Andreea a declarat că nu și-ar mai dori o nuntă grandioasă, precum a fost cea cu George Burcea.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a dezvăluit Andreea Bălan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Fetițele Andreei Bălan se înțeleg foarte bine cu Victor Cornea

Victor s-a integrat perfect în familia Andreei Bălan și se înțelege de minune cu fiicele pe care aceasta le are din relația cu George Burcea, actualul iubit al Vivianei Sposub. Victor petrece mult timp alături de cele doup fetițe, iar Andreea este încântată de modul în care tensimanul interacționează cu ele.

„Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a declarat Andreea Bălan, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Andreea Bălan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton