Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, despre cea mai grea parte din relația cu Victor Cornea. „Dorul este mare”

Andreea Bălan, despre cea mai grea parte din relația cu Victor Cornea. „Dorul este mare”
14

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan radiază de fericire de când și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei, Victor Cornea. Cei doi sunt împreună de un an de zile, însă nu totul este mereu la lapte și miere. Artista a vorbit despre dificultățile din relația lor. „Dorul este mare”, a spus Andreea Bălan.  

Andreea Bălan, despre cea mai dificilă parte din relația cu Victor Cornea 

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de aproximativ un an, iar povestea lor de dragoste evoluează cu pași repezi. Sportivul le-a cunoscut pe fiicele artistei, iar aceasta l-a întâlnit la rândul său pe băiețelul pe care Victor îl are dintr-o relație anterioară. Cu toate acestea, Andreea admite că amândurora le este greu din cauza proiectelor profesionale. Motivul? Victor Cornea este nevoit să lipsească mult de acasă din cauza turneelor. 

Așa este o relație cu un jucător de tenis profesionist care se află în Top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și-l însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim în aeroport. Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.ro. 

Andreea Balan 8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cum își educă Andreea Bălan fiicele 

Andreea Bălan a vorbit și despre fiicele sale, Ella și Clara, pe care le are din relația cu George Burcea. Artista a vorbit despre modul în care le educă și ea consideră că cel mai important aspect este puterea exemplului.  

Toți copiii sunt energici și trebuie să le ocupi timpul cu activități, altfel, această energie se duce în alte părți nepotrivite, de exemplu, desene animate. Ele fac înot, tenis, gimnastică și engleză. În casă nu este vorba de reguli stricte, dar părinții ar trebui să fie exemplu pentru copii, copiii imită. Dacă eu sunt o persoană ordonată, în casă este foarte multă ordine, atunci și ele vor fi ordonate. Dacă eu mănânc sănătos, atunci și ele vor mânca sănătos. Dacă ele văd că eu nu mănânc fast-food, nu beau sucuri, atunci și ele fac la fel ca mine, nu trebuie să le spun. Dacă ele văd că fac sport în fiecare zi, atunci și ele au dorința de a merge la tenis, la înot, gimnastică ca să fie bine”, a mai povestit cântăreața pentru. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton