; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan s-a speriat de Pepe la “Te cunosc de undeva”

16 March 2013

Andreea Bălan, frumoasa jurată de la Te cunosc de undeva!, a avut parte de o experienţă ieşită din comun la filmările pentru cea mai recentă ediţie a show-ului. Unul dintre concurenţi i-a făcut o surpriză de proporţii cu o transformare spectaculoasă.

Când a venit la masa juriului, am crezut că mă bate!', a spus Andreea după ce Pepe – The Mad Stuntman a terminat de interpretat celebra piesă I like to move it'.

După două roluri travesti, Pepe se va confrunta cu o altă transformare spectaculoasă. Pepe va deveni The Mad Stuntman, un personaj dificil de interpretat aşa cum au recunoscut şi juraţii. Îmbrăcat în alb din cap până-n picioare, cu părul prins în cozi, baston în mână şi un machiaj închis la culoare, cu greu ar fi putut cineva să-l recunoască pe Pepe în spatele acestui rol senzaţional.

Interpretarea va fi însă cea care îi va lăsa cu gura căscată pe juraţi, Andreea Bălan fiind extrem de surprinsă de ritmul alert pe care Pepe a reuşit să-l imprime melodiei, la un moment dat acesta părând chiar înspăimântător.

Ce alte interpretări i-au mai impresionat pe juraţi, rămâne de văzut sâmbătă, de la 20.30, la Te cunosc de undeva!

pepe-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare