; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan

Andreea Bălan, atac dur la adresa tatălui fiicelor sale. „Trebuie să existe o decenţă în declaraţii”

24 March 2020

Andreea Bălan și George Burcea au luat decizia de a divorța la doar 5 luni de la cununia civilă și botezul mezinei lor, Clara, cei doi hotărând să se despartă la tribunal.

Într-un vlog postat luni,23 martie,  Andreea Bălan s-a arătat extrem de deranjată cu privire la declarațiile pe care le-a făcut George Burcea despre relația lor.

„Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase', au fost declarațiile artistei. 

Andreea a explicat și care au fost o parte dintre motivele pentru care ea și George Burcea nu mai pot forma un cuplu.

„Despărţirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie. Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent. El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut. După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine', a mai comentat Andreea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare