Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, alături de iubitul ei, la Wimbledon. Ce imagine nouă a publicat cu Victor Cornea

Andreea Bălan, alături de iubitul ei, la Wimbledon. Ce imagine nouă a publicat cu Victor Cornea
9

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan radiază de fericire de când și-a găsit liniștea în brațele lui Victor Cornea, noul ei iubit. Artista îl susține pe jocătorul de tenis și este foarte mândră de el, după cum o demonstrează și postările ei de pe rețelele sociale. Acum, Andreea Bălan se află la Wimbledon, pentru a fi alături de Victor Cornea.

Andreea Bălan îl susține pe iubitul ei, Victor Cornea

Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, este tare mândră de performanțele iubitului ei, jucătorul de tenis Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani. Artista se află acum la Wimbledon, acolo unde Victor Cornea va participa în proba de dublu la prestigiosul turneu de Mare Șlem.

Andreea Bălan este alături de partenerul ei și îl susține la fiecare pas. Artista nu ezită să se laude cu performanțele jucătorului de tenis, în mediul online. Așadar, ea a publicat pe Instagram câteva fotografii din complexul care găzduiește Wimbledon, All England Club. Aceasta s-a fotografiat în timp ce mânca o porție de căpșune, care reprezintă o tradiție pentru turneul londonez. „Strawberries tradition at its finest” (n.r. Tradiția căpșunelor la superlativ”), a scris Andreea Bălan pe Instagram.

andreea-balan-il-sustine-pe-iubitul-ei-victor-cornea-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Bălan a publicat, la Insta Story, și o imagine cu Victor Cornea. Cei doi sunt surpriși cu spatele, în timp ce merg pe lângă un teren de tenis, ținându-se de mână.

andreea-balan-il-sustine-pe-iubitul-ei-victor-cornea-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Victor Cornea va intra în competiție miercuri, 5 iulie, când alături de sârbul Dusan Lajovic va înfrunta perechea Santiago Gonzalez / Edouard Roger-Vasselin, potrivit gsp.ro.

Andreea Bălan, pasionată de tenis de când se iubește cu Victor Cornea

De curând, Andreea Bălan a confirmat relația cu sportivul în mediul online. În cadrul Observatorului de la Antena 1, Andreea Bălan a recunoscut că relația lor este la început. „Iubirea este foarte importantă în viață. Suntem la început și sunt foarte fericită”, a spus artista.

Ulterior, Andreea Bălan a confirmat fără niciun dubiu relația sa cu jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea, când a publicat o serie de imagini cu sportivul, chiar de ziua ei, pe 23 iunie. Atunci, cântăreața a împlinit vârsta de 39 de ani.

Apoi, cântăreața a dezvăluit ce face de dragul iubitului ei. Andreea Bălan s-a apucat să învețe tenis. Recent, s-a pozat pe terenul te tenis, îmbrăcată corespunzător și gata de a învăța un nou sport.

„Work in progress. #learning #tenis & having a lot of #fun (n.r. Lucru în curs de desfășurare. Învățând tenis și distrându-mă foarte mult)”, a scris Andreea Bălan, în dreptul unor imagini cu ea pe terenul de tenis.

De asemenea, Andreea Bălan a publicat și un Tik Tok în care joacă tenis cu iubitul ei. La sfârșit, artista îi sare în brațe lui Victor Cornea și îl sărută.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton