Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan, absentă de la filmările pentru Te cunosc de undeva 2024. Care este motivul

Andreea Bălan, absentă de la filmările pentru Te cunosc de undeva 2024. Care este motivul
9

de Redactia Tvmania

Antena 1 a anunțat că au început filmările pentru „Te cunosc de undeva” 2024, sezonul 20. Totuși, Andreea Bălan a absentat, motiv pentru care se prea poate ca programul filmărilor să fi fost dat peste cap. Iată ce s-a întâmplat, de fapt.  

Andreea Bălan, absentă de la filmările pentru Te cunosc de undeva 2024 

Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, în această primăvară. Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus „Da” spectaculosului show al transformărilor.  

Antena 1 a anunțat că au început filmările, însă în timp ce postul TV venea cu aceste vești, Andreea Bălan își vedea liniștită de viață în Australia. Acolo a mers să-l susțină pe iubitul ei, tenismenul Victor Cornea. Ei bine, nu, Andreea Bălan nu a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”. Ea este în continuare membră a juriului. Este foarte probabil ca producătorii să fi început să filmeze teaserele pentru noul sezon și repetițiile, motiv pentru care Andreea Bălan a putut absenta, scrie fanatik.ro. 

Acum, Andreea Bălan s-a întors din Australia și a fost așteptată cu flori la aeroport de către fiica ei cea mică, Clara. Așadar, artista va reveni la filmările pentru „Te cunosc de undeva” 2024, sezonul 20, unde vor participa cei mai buni concurenți din cele 19 sezoane. 

Andreea Bălan, absentă de la filmările pentru Te cunosc de undeva 2024  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andreea Bălan, despre Te cunosc de undeva 2024 

Andreea Bălan face parte din juriul de la „Te cunosc de undeva” încă de la început. Artista spune că este mândră să facă parte din acest show.  

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton