; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balan

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii. Fetița sa este sănătoasă

05 March 2019

Andreea Bălan a născut. Îndrăgita artistă a devenit mămică pentru a doua oară, însă evenimentul a fost umbrit de o situație mai puțin plăcută. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii. 

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă în timpul operației de cezariană aceasta a suferit un stop cardio-respirator, iar vestea tristă a fost confirmată întocmai de soțul său pe pagina oficială de facebook a artistei: 

'În urmă zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiță noastră, Clară Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și va vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei. Va mulțumesc!', – a scris George Burcea, soțul Andreei, pe Faceboook.

Andreea Bălan a ales să nască și de această dată tot prin cezariană, dar a recunoscut că, deși a mai trecut prin asta, avea emoții mari și aștepta cu nerăbdare să își țină în brațe bebelușul: 

„Sunt foarte pregătită, ştiu la ce să mă aştept, dar am emoţii, chiar dacă am mai trecut prin asta. Vreau să fiu sănătoasă, să fie totul în regulă, să văd că este bine. M-am îmbrăcat aşa pentru că este ultima burtică. M-am îmbrăcat mulat. Aia mică mi-a spus să-i aduc ciocolată şi bomboane. Şi eu i-am spus. Fetiţă? Iar ea a spus băiat. George va asista la naştere de afară, de pe un geam. Nu va fi în interior', – a transmis Andreea Bălan înainte de a ajunge la spital. 

Andreea Bălan a dezvăluit recent și ce nume va purta micuța: 

„O să o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Și o să o cheme Burcea-Bălan, în loc de Bălan-Burcea. O să fim o familie cu patru nume diferite'. Numele Maria a fost ales de soțul său, George Burcea, ca un tribut adus bunicii sale care l-a crescut. Andreea are, de asemenea, o bunică pe care o cheamă Maria. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare