Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Bălan a spus de ce n-au rezistat relațiile ei anterioare. „Nu am acceptat să trec peste un înșelat, n-am acceptat să…”

Andreea Bălan a spus de ce n-au rezistat relațiile ei anterioare. „Nu am acceptat să trec peste un înșelat, n-am acceptat să...”
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan a vorbit despre finala America Express 2023, dar și despre comentariile răutăcioase pe care le-a primit din partea oamenilor. Nu de puține ori, artista a fost acuzată că a trișat. De asemenea, gurile rele au spus că bărbații din viața ei au ales să plece tocmai din cauza caracterului său. Ei bine, Andeea Bălan a mărturisit că relațiile anterioare s-au destrămat pentru că ea nu a acceptat compromisuri.

Andreea Bălan a spus de ce s-au destrămat relațiile ei anterioare

Andreea Bălan a realizat un vlog în care a dezbătut comentariile răutăcioase referitoare la parcursul ei de la America Express 2023. Unii oameni i-au transmis că modul ei de a fi reprezintă motivul pentru care s-au destrămat relațiile ei anterior, comentarii pe care artista le-a numit „niște răutăți misogine”.

Nu consider că am trișat, așa cum spun unii dintre voi. Pur și simplu ați reinterpretat anumite acțiuni de-ale mele. Eu sunt foarte mândră de ceea ce am făcut acolo. Faptul că se asociază ceea ce am făcut acolo cu viața mea personală, că eu aș fi nu știu cum și de aia nu stau și pleacă… Astea sunt niște răutăți misogine. Dacă bărbații care au fost în concurs ar fi avut curajul să facă ceea ce am făcut eu la unele misiuni, s-ar fi interpretat că ce șmecheri sunt, ce glumeți sunt, ce tari sunt. În momentul în care le face o femeie, care are curaj să facă și are curaj să își asume și să spună pe față „da, este o bisericuță. Da, ne susținem între noi. Da, fac lucrul ăsta și îmi asum penalizarea”… N-am făcut nimic pe la spate”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a spus de ce n-au rezistat relațiile ei anterioare. „Nu am acceptat să trec peste un înșelat, n-am acceptat să…Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nu am acceptat să trec peste un înșelat”

În continuare, Andreea Bălan a mărturisit că relațiile ei anterioare s-au destrămat pentru că ea nu acceptă compromisuri. Acesta a fost contextul în care ea a dezvăluit că a fost înșelată, cel mai probabil referindu-se la relația cu Keo. Apoi, a mai precizat că n-a acceptat să stea alături de un bărbat care are vicii, referindu-se la George Burcea. Andreea a mai spus că n-a acceptat nici distanța sau narcisismul. Trebuie amintit că, după despărțirea de George Burcea, următoarea relație făcută publică a fost cea cu Tiberiu Argint.

„Așa că, atunci când face o femeie: „Ce caracter urât are. Nu trebuia să facă asta. Ce urât”. Iar în momentul în care fac bărbații: „Ce tare! Bravo! Ce glumeți! Ce curajoși.” (…)

Eu sunt o femeie care a reușit în viață, după 20 și ceva de ani de carieră, fără pauză. Cresc singură doi copii și n-am stat să clarificăm și acest aspect. N-am stat în relațiile mele, cu bărbații care au trecut prin viața mea, pentru că nu am acceptat un compromis. Nu am acceptat să trec peste un înșelat, n-am acceptat să trec peste un bărbat care are vicii, n-am accpectat distanța într-o relație și n-am acceptat narcisismul într-o relație. Dacă o relație de iubire nu merge, prefer să renunț și să nu fac niciun compromis pentru că vreau să fiu devotată fetițelor mele și să fiu un adevărat exemplu de putere și un exemplu că nu faci compromisuri în iubire. Trebuie să te iubești pe tine, să te respecți pe tine, să te apreciezi pe tine și să consideri că meriți ceea ce e mai bun.

Majoritatea oamenilor care mă văd la televizor, nu mă cunosc personal și habar nu am cum sunt eu într-o relație de iubire. Sunt o femeie foarte caldă, foarte drăgăstoasă, foarte iubitoare, așa că am multe de oferit”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton