; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan si George Burcea 667x500

Andreea Bălan a luat decizia în privința divorțului de George Burcea: „Nu va fi la notar”

17 March 2020

La doar șase luni de când Andreea Bălan și George Burcea se cununau religios și o botezau și pe mezina lor, Clara Maria, nu mai este cale de întoarcere. Cei doi păstrează legătura exclusiv pentru fiicele lor și urmează să divorțele în curând.

„Tribunalele sunt acum în pauză'

Divorțul nu se va petrece la notar, chiar dacă asta ar fi simplificat procedura, din motive lesne de înțeles – cele două fetițe ale cuplului.

„Pentru că fiind doi copii la mijloc… la notar se putea dacă nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt în pauză’, a explicat artista pentru emisiunea Agenția Vip, difuzată de Antena Stars.

Dat fiind că, în acest moment, tribunalele nu lucrează, Andreea Bălan și George Burcea vor mai avea ceva de așteptat până la divorț, însă nu este decât o problemă de timp, artista rămânând inflexibilă în privința unei eventuale împăcări cu George Burcea.

„Ideea este că, oricum, aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine’, a mai declarat Andreea.

Clara Maria, petrecere restrânsă la 1 an, din cauza coronavirusului

Deși trece prin momente nu tocmai fericite, Andreea nu a ratat, evident, sărbătorirea micuței Clara Maria, care a împlinit 1 an. Din păcate, atât din cauza situației actuale dintre ea și soțul ei, dar și ca urmare a epidemiei de coronavirus, artista nu și-a putut sărbători fetița așa cum și-ar fi dorit.

„Am decis să fac ceva foarte restrâns. Și împreună cu nașii am decis să facem la Monica și Aurelian Temișan acasă. În alte circumstanțe, probabil aș fi făcut o petrecere mai mare, dar, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat între noi în ultimul timp, am zis că nu mai se cade să facem o petrecere mare, să facem o petrecere restrânsă, cu 20 de oameni’, a povestit Andreea în intervenția telefonică de la Agenția Vip.

„Au venit colegele mele de scenă, dansatoarele mele care au copii și a fost așa o petrecere cu și pentru copii și a durat vreo patru ore și am mâncat. Am făcut două torturi și atât. În rest nu am dezbătut ceva personal. Pur și simplu am socializat, după cum se vede în imagini, ne-am distrat. Oricum mai multe imagini vor apărea pe vlogul meu joi’, a mai spus Andreea.

„Urmează să depunem actele'

În ceea ce privește relația actuală cu (încă) soțul ei, artista a mărturisit că singurul lucru care îi mai leagă pe ea și pe George Burcea sunt copiii.

„În momentul în care suntem în public nu dezbatem absolut nimic altceva și, de altfel, și acum relațiile noastre sunt foarte simple, strict legate de fete. Nu interesează să discutăm nimic altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separați în fapt și urmează să depunem și actele’.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare