; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Balan

Andreea Bălan a lansat un nou videoclip

01 February 2016

Intitulat “Baby Be Mine”, videoclipul Andreei Bălan este o poveste de dragoste adolescentină filmată pe o plajă din Los Angeles.

Andreea Balan

Artista le-a dat întâlnire fanilor de pe Facebook într-o sesiune de întrebări și răspunsuri în care Andreea urma să le povestească tuturor prietenilor virtuali cum a fost în vacanța de o lună și ce noutăți mai are. Ceea ce fanii nu știau era că, la finalul sesiunii de întrebări, vor avea parte de o surpriză: noul videoclip filmat în Los Angeles, cu regizorul Edward Aninaru.

“Am promis fanilor mei că mă voi deschide față de ei și le voi arăta ce trăiesc în viața personală prin muzica mea. Iar BABY BE MINE descrie ce simt în prezent însă ar putea fi povestea oricui. Ideea clipului îmi aparține în întregime. De fiecare dată când înregistrez o piesă, îmi imaginez cum ar arăta pe scenă sau într-un videoclip, cum aș transforma versurile și melodia într-o experiență vizuală. De obicei aduc show-uri speciale, acum vreau să spun o poveste de dragoste”, a mărturisit Andreea Bălan.

Regia poartă semnătura lui Edward Aninaru, scenariul este scris de Andreea Bălan, responsabili cu styling-ul au fost cei de la The Fashion Jumper, iar make-up-ul a fost realizat de Satya Linak, artista care a colaborat și cu Lady Gaga în noua campanie Tom Ford.

Puteți vedea aici videoclipul:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare