; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Bălan a lansat o piesă nouă, „Sens unic”

Andreea Bălan a lansat o piesă nouă, „Sens unic”: „E ca un pansament care vindecă”

19 January 2017

Artista a avut câteva luni de pauză pentru a o aduce pe lume pe micuţa Ella, dar a reluat deja concertele şi pregăteşte o reinventare pentru 2017, un nou concept de show cu o poveste despre care va spune mai multe în luna martie. Până atunci, Andreea s-a gândit să lanseze un nou single, „Sens unic' (ultimul dintr-o trilogie de piese de despărţire', din care mai fac parte „Rece' şi „Uită-mă').

„«Sens unic» a fost scrisă special pentru mine de către băieţii foarte talentaţi de la Kazibo. Piesa e ca un pansament care vindecă, deschide uşi noi şi arată sensul în care mergem fiecare dintre noi după un moment greu, indiferent că e despre dragoste sau nu. Am filmat un videoclip cu Edward Aninaru pe o plajă părăsită din SUA, pe lângă Los Angeles', a declarat Andreea.

„Pentru mine, e unul din cele mai reprezentative videoclipuri pentru că am vrut să vă arat cum sunt înăuntru, atât prin starea transmisă în clip, cât şi prin styling, make-up, păr şi jocul meu în povestea din video', a mai adăugat jurata de la „Te cunosc de undeva!', show care va reveni la Antena 1 cel mai probabil luna viitoare.  

Vedeţi aici videoclipul „Sens unic':

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Andreea Bălan a lansat primul videoclip după nașterea Ellei

Coregrafa Furnica îi ia locul Andreei Bălan în juriul Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare