; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea balann

Andreea Bălan a fost operată din nou. Cu ce probleme se confruntă vedeta după stopul cardio-respirator

21 March 2019

Andreea Bălan ar fi fost operată din nou la două săptămâni după ce a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor, starea ei fiind bună acum.

 
Andreea Bălan a ajuns chiar în această dimineață din nou la spital, pentru a treia oară. Aceasta are probleme, iar medicii o țin sub observație.
 

UPDATE: Primele declaratii ale artistei

 

„In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar).

In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate. Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Va voi tine la curent cu evolutia mea. 

(Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital🙂' , a scris Andreea pe pagina sa oficială de Facebook' 

 

Ce spune medicul despre starea de sănătate a Andreei Bălan

„A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice.

Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește.', a declarat medicul Ovidiu Peneș, pentru spynews.ro.  

Vedeta nu a vorbit deloc despre această intervenție. Medicii  ar fi descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Astfel că, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele, potrivit Spynews.

Potrivit aceleiași surse, Andreea a fost din nou pe mâinile medicilor, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge. Andreea Bălan a refuzat să comenteze această situaţie.

După aceste perioade dificile, vedeta e nevoită să ia o mulțime de medicamente, multe dintre ele le-a arătat chiar și fanilor. Mai mult decât atât, după ce a făcut și stopul cardio respirator, s-a trezit cu o mulțime de vânătăi pe corp.

Pe 4 martie, Andreea Bălan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Din păcate, s-a aflat că artista a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație, dar medicii au salvat-o.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare